Plotki się potwierdziły. Pomiędzy 17 do 27 lipca będzie kolejna edycja MicroMillions :fuckyeah
100 turniejów!
5 baniek zielonych w pulach gwarantowanych!
Wpisowe od 0,11$!
Me gusta!
Plotki się potwierdziły. Pomiędzy 17 do 27 lipca będzie kolejna edycja MicroMillions :fuckyeah
100 turniejów!
5 baniek zielonych w pulach gwarantowanych!
Wpisowe od 0,11$!
Me gusta!
Napisane przez ultrac
Plotki się potwierdziły.
Jakie plotki :yaoming : Jeszcze w czerwcu podałem dokładną datę. U mnie tylko potwierdzone info ![]()
Nisza cafe
:challenge
Ehh... z jednej strony top10 to niezła nagroda, z drugiej - udział w całej serii to półtora tygodnia wyjęte z życia. Sam jeszcze się waham czy zagrać całość czy tylko pojedyncze turnieje
joł
gdzie mozna zobaczyc w starcodzie ile turniejow juz zagralismy, tak samo to licza jak goraczka futbolu czy sami musimy liczyc ile zagralismy turniejow? :nh
Napisane przez mackal83
Mam plan wystąpić w niszowych odmianach t.j. razz czy 2-7 single draw
Więc spotkasz przy stołach wielu forumowiczów ![]()
Łącznie ze mną ![]()
GL!
Napisane przez ultrac
Napisane przez mackal83
Mam plan wystąpić w niszowych odmianach t.j. razz czy 2-7 single drawWięc spotkasz przy stołach wielu forumowiczów
Łącznie ze mną
GL!
Zapoznam się z zasadami i również zagram
A propos Micro Milionów... 3 dni temu napisałem do supportu czy będą może udostępniane bilety w sklepiku na Main Event za 1400fpp i support odpisał mi, że niestety nie planują udostępnić biletów na ten Event. Oczywiście dziś wchodzę do sklepiku i w biletach online nowe świeżutkie bilety na ME. Gdzie tu logika? Jak żyć?
Witaj zaperos,
Jest coś takiego jak feedback (warto dowiedzieć się co to oznacza). Może nie byłeś jedyną osobą, zainteresowaną możliwością kupna tych biletów i na podstawie feedbecku otrzymanego od Ciebie oraz innych graczy pracownicy PokerStars postanowili zmienić zdanie.
Pozdrawiam.