witam jak powinien wygladac winrate na tych stawkach malo kto tam pewnie grywa teraz ale kazdy kiedys przez to przechodzil i moze pamieta pzdr
Powinien być dodatni. ♠_cool:
Ponieważ są to początki gry, winrate jest zależny od tego jak kto przyswoił wiedzę i w jakiej ilości.
Niektórzy mają parę bb/100, inni 10+. To raczej nie jest ważne. Ważne, by przejść te stawki.
Zgadza się, najważniejsze, abyś miał dodatni winrate. Nie przejmuj się, że ktoś pisał, że miał 20BB/100 lub więcej. Graj swoje i staraj się po prostu przebrnąć. Najważniejsze, abyś nie przejmował się niepowodzeniami i rozdaniami przegranymi w dziwny sposób (na tych stawkach gracze sprawdzają czasami z any two).
Napisane przez bobek81
witam jak powinien wygladac winrate na tych stawkach malo kto tam pewnie grywa teraz ale kazdy kiedys przez to przechodzil i moze pamieta pzdr
A ja myslę, że gra tam większośc, ale nieważne...
Nie wiem jaki powinien być, bo każdy gra inaczej, no i wiadomo, że nie zagrasz pewnie tyle rozdań żeby próbka była reprezentatywna. Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?
Napisane przez bobek81
Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?
nie ;p
Napisane przez autic
Napisane przez bobek81
Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?nie ;p
coś ci się ten tego...
Napisane przez galer
Napisane przez autic
Napisane przez bobek81
Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?nie ;p
coś ci się ten tego...
no próbka 20k rąk generalnie o niczym konkretnym nie mówi, stąd moje "nie" ~~
Tak jak koledzy napisali każdy dodatni jest dobry, im większy tym lepiej ale nie zwracaj na to aż tak dużej uwagi.
ważne byś czuł, że masz edge nad większością graczy z którymi grasz, odpowiedni roll by wbić wyżej i by nie czuć w żadnym momencie podejmowania decyzji na stoliku presji ![]()
baw sie dalej ^^
dzieki za odp
a powiedzcie mi jeszcze czy granie luzniejszego tight to wielki blad wiem ze powinno sie grac tight agressive ale ja lepiej sie czuje grajac troche luzniej i z ciut mniejsza wariancja poprzez mnijesza agresje ..... tak to widze
Hej,
Odchodzenie od jakiegoś 12/10 w kierunku luźniejszej gry nie jest złe, ale nie kosztem agresji. A na niskich limitach w zasadzie nie ma powodu, aby to robić
Pozdrawiam
gram cos kolo 25/15 z poczatku gralem 30/12 . co do tej agresji troche ja ograniczam ze wzgledu zeby nie miec wysokiej wariancji co na poczatku budowania rolla moze byc dosc istotne,zapewni mi to mniejsze swingi i uchroni przed pozbyciem sie calego rolla jedyny minus ze w long runie beda mnijesze zyski
No to jeżeli grasz na FullRingach, grasz zdecydowanie źle, za luźno i to mocno
Pozdrawiam
Napisane przez autic
Napisane przez galer
Napisane przez autic
Napisane przez bobek81
coś ci się ten tego...
no próbka 20k rąk generalnie o niczym konkretnym nie mówi, stąd moje "nie" ~~
w sensie, że ten cytat to był mój a nie bobka81