Przejdź do forum
microstakes nl2 nl5

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] microstakes nl2 nl5

15 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,158 Wyświetlenia

witam jak powinien wygladac winrate na tych stawkach malo kto tam pewnie grywa teraz ale kazdy kiedys przez to przechodzil i moze pamieta pzdr

14 odpowiedzi
dragoste

Powinien być dodatni. _cool:
Ponieważ są to początki gry, winrate jest zależny od tego jak kto przyswoił wiedzę i w jakiej ilości.
Niektórzy mają parę bb/100, inni 10+. To raczej nie jest ważne. Ważne, by przejść te stawki. ;)

Zgadza się, najważniejsze, abyś miał dodatni winrate. Nie przejmuj się, że ktoś pisał, że miał 20BB/100 lub więcej. Graj swoje i staraj się po prostu przebrnąć. Najważniejsze, abyś nie przejmował się niepowodzeniami i rozdaniami przegranymi w dziwny sposób (na tych stawkach gracze sprawdzają czasami z any two).

galer

Napisane przez bobek81
witam jak powinien wygladac winrate na tych stawkach malo kto tam pewnie grywa teraz ale kazdy kiedys przez to przechodzil i moze pamieta pzdr

A ja myslę, że gra tam większośc, ale nieważne... ;)

Nie wiem jaki powinien być, bo każdy gra inaczej, no i wiadomo, że nie zagrasz pewnie tyle rozdań żeby próbka była reprezentatywna. Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?

autic

Napisane przez bobek81
Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?

nie ;p

galer

Napisane przez autic

Napisane przez bobek81
Ja osobiście pominąłem NL2 a na NL5 miałem chyba około 12-13bb/100, ale czy próbka 20k rąk może o czymś mówić?

nie ;p

?( coś ci się ten tego...

autic

Napisane przez galer

Napisane przez autic

Napisane przez bobek81

nie ;p

no próbka 20k rąk generalnie o niczym konkretnym nie mówi, stąd moje "nie" ~~

bastian081

Tak jak koledzy napisali każdy dodatni jest dobry, im większy tym lepiej ale nie zwracaj na to aż tak dużej uwagi.

RetireD2019

ważne byś czuł, że masz edge nad większością graczy z którymi grasz, odpowiedni roll by wbić wyżej i by nie czuć w żadnym momencie podejmowania decyzji na stoliku presji :)

baw sie dalej ^^

dzieki za odp
a powiedzcie mi jeszcze czy granie luzniejszego tight to wielki blad wiem ze powinno sie grac tight agressive ale ja lepiej sie czuje grajac troche luzniej i z ciut mniejsza wariancja poprzez mnijesza agresje ..... tak to widze :)

Urbi23

Hej,

bynajmniej

Odchodzenie od jakiegoś 12/10 w kierunku luźniejszej gry nie jest złe, ale nie kosztem agresji. A na niskich limitach w zasadzie nie ma powodu, aby to robić

Pozdrawiam

gram cos kolo 25/15 z poczatku gralem 30/12 . co do tej agresji troche ja ograniczam ze wzgledu zeby nie miec wysokiej wariancji co na poczatku budowania rolla moze byc dosc istotne,zapewni mi to mniejsze swingi i uchroni przed pozbyciem sie calego rolla jedyny minus ze w long runie beda mnijesze zyski

Urbi23

No to jeżeli grasz na FullRingach, grasz zdecydowanie źle, za luźno i to mocno

Pozdrawiam

gram naturalnie SH nie dla mnie FR

galer

Napisane przez autic

Napisane przez galer

Napisane przez autic

Napisane przez bobek81

nie ;p

no próbka 20k rąk generalnie o niczym konkretnym nie mówi, stąd moje "nie" ~~

w sensie, że ten cytat to był mój a nie bobka81 ;)