ktoś wie na kiedy mniej więcej przypadnie ostatnia ręka tej promocji?

Wrecz bardzo dobre promo ♠_drink: Ogolnie dzis jestem 300$ na plusie
, ale do 3 razy sztuka
a można gdzieś sprawdzić wszystkie milestony jakie były do tej pory ? (stawki, 6 czy 9max itp. ?)
to i ja się pochwale ![]()
przed sesję zajrzałem do wątku czy ktoś odpisał ii ...

mało tego, dostałem J3o i wygrałem rozdanie ![]()

łącznie 3k$
Napisane przez Bumer4
Napisane przez piecykowy
łącznie 3k$Biednemu nie dadzą, tylko bogatym ...
On już w sumie z 5-6 razy trafił odkąd są te Milestony. Regularnie jak tylko rusza ta promocja to piecyk zawsze trafia
Ja kurde gram po 18-20 stolików zawsze, po kilka godzin dziennie, gdy jest ta promocja i nigdy nic nie trafiłem. FML :f_love::f_love:
Przy tej promo starsy lubią chyba grać na nerwach użytkowników. Ja wygrałem okrągłe rozdanie mając 23s i pościelił się strit z asem na river. Oczywiście pf miałem najsłabszą rękę ;). Dla zwolenników teorii spiskowych dodam, że grałem na nl2.
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Bumer4
Napisane przez piecykowy
łącznie 3k$Biednemu nie dadzą, tylko bogatym ...
On już w sumie z 5-6 razy trafił odkąd są te Milestony. Regularnie jak tylko rusza ta promocja to piecyk zawsze trafia
![]()
Ja kurde gram po 18-20 stolików zawsze, po kilka godzin dziennie, gdy jest ta promocja i nigdy nic nie trafiłem. FML :f_love::f_love:
aż tak dobrze nie było, ten był 3ci, wcześniej na NL100 teraz NL200 ![]()
aaa .. i odkąd pamiętam gram 24 stoliki
No nic, pozostaje liczyć, że ostatnie rozdanie wypadnie na moim limicie i udam mi się coś uszczknąć z puli nagród. Co nie zmienia faktu, że pogrindować jeszcze podczas promocji trzeba, bo tak jakby słabych graczy troszkę więcej.
czy ktoś miał podobny komunikat po trafieniu milestone?
grałem nl10 gdy trafiłem okrągłe rozdanie, wyskoczył komunikat:

myślę sobie kurcze ale promocja, dostanę ponad 500$ plus jakiś bonus 2000$, hmm nieźle
ponieważ sprawdziłem i miałem tyle vpp na tym stole:

ale po zakończeniu rozdania wyskoczyło okienko:

no i ma pytanie czy mieliście podobne niezgodne komunikaty? pisać do nich z zapytaniem o to? co by się wyświetliło gdybym kliknął że nie rozumiem? bo kliknąłem że rozumiem.
no jednak nie wszystko, a 1,39 VPP razy 500$ to 695$, pewnie ktoś się pomylił ustawiając takie komunikaty, ale czy ktoś miał podobnie?
Napisane przez Micholin21
Jest szansa, że do poniedziałku padnie ostatni Milestone?
to pewne, do końca tyg skończy się promocja, w niedziele może nawet w sobotę wieczorem
Napisane przez Stafu
no jednak nie wszystko, a 1,39 VPP razy 500$ to 695$, pewnie ktoś się pomylił ustawiając takie komunikaty, ale czy ktoś miał podobnie?
liczy się ostatnie 50 rozdań !
Napisane przez piotereczek
Napisane przez Stafu
no jednak nie wszystko, a 1,39 VPP razy 500$ to 695$, pewnie ktoś się pomylił ustawiając takie komunikaty, ale czy ktoś miał podobnie?liczy się ostatnie 50 rozdań !
masz mnie za idiotę chyba, rozegrałem mniej niż 50 rozdań na tym stole, a prawie wszystkie vpp uzyskałem z ostatniego rozdania