Przejdź do forum
Pokerstars challeng...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars challenges

20 Posty
11 Użytkownicy
4 Reakcje
2,322 Wyświetlenia
jaworek1405

Witam, zakładam wątek z challengami na starsach, bo nie widzę, żeby było tutaj coś takiego. Widzę, że znowu jest jakiś challenge na starsach, Christmas Calendar. Ktoś wie jak odblokować te jakieś okienka, te klucze i te skrzynki? Z góry dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
leeloo80

Szczegóły tej promocji i regulamin masz ich stronie:
https://www.pokerstars-03.eu/pl/poker/promotions/christmas-calendar/

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

ok, właśnie z rana szukałem info na polskiej stronie starsów, ale nic nie znalazłem na temat tych wyzwań, też od wczoraj zacząłem dostawać te spiny od starsów do tych wyzwań, które na początku olałem. Teraz widzę, że już coś śmiga z tym wyzwaniem. Dzięki za info

Odpowiedz
Cytat
baranek

Gdzie macie ten Christmas Calendar? W zakładce challenges na roomie nie mam niczego :O

Odpowiedz
Cytat
v31dt

3.1 Udział w niniejszej Promocji zarezerwowany jest wyłącznie dla zaproszonych graczy.

tez nic nie mam na razie, z reszta halloweenowej promocji tez nie uswiadczylem :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
pabluss

Ja tez raczej tylko wplacam i od ponad roku zadnej promocji nie uswiadczylem

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Ogólnie w ty roku ta promocja typy dajemy wszystkim drobiazgi a ryby niech sobie losują i może za to doczekają się w prezencie dolarka to jakaś porażka! Rok temu były zdecydowanie lepsze świąteczne promocje.

Odpowiedz
Cytat

Jedyne co od starsów dostałem to bonus którego nie jestem w stanie wyrobić na własnych stawkach + gratisowo diamentowa skrzynka za ledwie 120k pointsów:) Wyszło mi 17,5 dolca za wyrobione 1200 rake. Normalnie aż orgazmu dostałem:)

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

mam pytanie do ludzi, którzy się bawią w te wyzwanie Christmas Calendar. Jestem w trakcie odblokowania pierwszego klucza. Wyzwanie kończy się 25 grudnia i jakoś wolno mi idzie to wyzwanie, w takim tempie to nie zdążę odblokować wszystkich kluczy, bo jest ich 9. Mam odblokowane już 4/8 pierwszego klucza. Na stronie starsów wyczytałem, że każdego dnia powinienem też odblokować jedno okienko. Ktoś wie jak przyśpieszyć odblokowanie tych kluczy i jak w ogóle odblokować jedno okienko, bo wszystkie mam zablokowane? Wyczytałem też na stronie, że muszę się zgłosić do Star Rewards i nie jestem pewien czy jestem tam zgłoszony. Z góry dzięki za odpowiedź

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

ok, dostaję coinsy, więc jestem w star rewards. Dla mnie też trochę głupia ta promocja, ale trudno. Dzięki za info

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

Trzeba odblokowywać skrzynki normalnie. Za to się otwiera okienka. Głupia ta promocja. Mogło by być coś bardziej dynamicznego.
Jakieś spiny świąteczne, na przykład :D

Odpowiedz
Cytat
borys0508

Czy możecie teraz wpłate skrillem zrobić czy tylko mnie zablokowali?

Odpowiedz
Cytat
qb4
qb4

A ja mam takie cuś:

Chyba całkiem niezłe.

Odpowiedz
Cytat

Ja mam 20k punktów- nie do zrobienia dla mnie.

Odpowiedz
Cytat
Fastjack09

najnizej chyba jest 80$ za 1k
trzeba sie wstrzymac z granien na tydzien przed wygasnieciem bonusa
i pare dni po(z automatu bonus sie nie odnawias AI musi cos tam policzyc zanim pojawia sie znowu)
jak tez mialem pare razy te 5k zanim spadlo na 1k nie wiem jak to wyliczyli( :-) 5k) bo w tym roku starsy odpalam tylko okazjonalnie..

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

hej chłopaki, 14 czerwca będzie summer series sport freeroll z 50 ticketami za 109$ do wygrania. Wyczytałem w lobby turnieju, że trzeba ukończyć jakieś wyzwanie by dostać wejście do tego freerolla. Ktoś wie, które wyzwanie trzeba ukończyć, żeby zagrać w tym freerollu? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat