Przejdź do forum
pomoc supportu

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pomoc supportu

9 Posty
6 Użytkownicy
2 Reakcje
1,101 Wyświetlenia
kali1910

Witam.
Czy w tej calej firmie ktos wogole pracuje ? Czemu na kazda wiadomosc od supportu czeka sie ponad tydzien ? Czemu odpisaja tak zeby zadac jakies pytanie i miec znowu czas i zwlekac z zalatwieniem problemu ?
Pisze sie wiadomosc jedna druga trzecia a odpowiedz jest jakas urwana z kosmosu i przychodzi po 10 dniach.
Mieliscie tez tak ?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
FanMetallici

Support w języku angielskim działa szybko.

Odpowiedz
Cytat

no właśnie nie działa ,nikt mi nie odpowiedział

Odpowiedz
Cytat
nemcio

Kali1910 uzyskałeś odpowiedź? Ja czekam już 3 tydzień, nerwicy można dostac, też mam taką refleksje czy ktoś tam w ogóle pracuje....

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

nie piszcie do nich maili, normalnie się zalogujcie i jeśli znacie trochę angielski to rozmawiajcie z nimi przez czata. Ja teraz jak mam jakiś problem to tak z nimi rozmawiam, wszystko od razu tłumaczą. Teraz dwa dni temu łączyłem się z nimi przez czata i było info, że teraz dużo ludzi do nich pisze maile i oni nie mają możliwości od razu odpisywać, dlatego tyle czekacie.

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

u mnie czat zawsze był dostępny, czasami trzeba poczekać w kolejce, żeby z nimi porozmawiać. To za co miałeś zamrożone konto? może dlatego Ci nie odpisywali

Odpowiedz
Cytat

a gdzie ten chat jest jak się zalogować nie mogę ? pisałem już maile,przez facebooka i twitera

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

wchodzisz w zakładkę "help" i później "contact us", u mnie aktualnie chat nie działa

Odpowiedz
Cytat