jou. szukam programu który oznaczałby graczy na danych stawach zoom wybranym kolorem w zależności od ilości stołów jakie grają (1, 2, 3 lub 4) na podstawie informacji z lobby. czy istnieje coś takiego?
Napisane przez 8dyb8
na 100% nie, wyglada na program ktorego potrzebuje tylko 1 osoba na swiecie ;p
Dobra dobra, o makaronie basenowym też tak kiedyś mówili ;D
Spoiler

Napisane przez 8dyb8
na 100% nie, wyglada na program ktorego potrzebuje tylko 1 osoba na swiecie ;p
Chętnie bym przyjął taki programik
Więc jest nas conajmniej 2.
Jak grałem jeszcze zooma zanim zacząłem sesję poświęcałem kilka minut aby pokolorować tych co grają 3+ stoły ( na moich stawkach i na sąsiednich SH i FR) jak ktoś grał 6-8 dostawała multi kolorek. Po kilku dniach już jest niewiele do kolorowania. Także do roboty a nie do wszystkiego automaty lenie śmierdzące
też szukałem takiego programika, ja muszę mieć cały stół w kolorach aby czuć się bezpiecznie
chcialem takie cos napisac juz pare miesiecy temu, zastanawiajac sie czy znalazlby sie zbyt
Napisane przez mchzstyle
chcialem takie cos napisac juz pare miesiecy temu, zastanawiajac sie czy znalazlby sie zbyt![]()
jest jakieś API do P* ?
Napisane przez maklakiewicz
Jak grałem jeszcze zooma zanim zacząłem sesję poświęcałem kilka minut aby pokolorować tych co grają 3+ stoły ( na moich stawkach i na sąsiednich SH i FR) jak ktoś grał 6-8 dostawała multi kolorek. Po kilku dniach już jest niewiele do kolorowania. Także do roboty a nie do wszystkiego automaty lenie śmierdzące![]()
:nh
Napisane przez gofermarcin
Napisane przez mchzstyle
chcialem takie cos napisac juz pare miesiecy temu, zastanawiajac sie czy znalazlby sie zbyt![]()
jest jakieś API do P* ?nic mi o tym nie wiadomo, ale mysle ze zwykle zczytanie z obrazu tez by dalo rade
![]()
http://www.holdemmanager.com/buy/231/note-caddy-premium---hold-em
notecaddy ma taką opcję, ale nie używałem i nie wiem na jakiej zasadzie to działa.