Przejdź do forum
program do autokolo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

program do autokolorowania

11 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
725 Wyświetlenia
driver911

jou. szukam programu który oznaczałby graczy na danych stawach zoom wybranym kolorem w zależności od ilości stołów jakie grają (1, 2, 3 lub 4) na podstawie informacji z lobby. czy istnieje coś takiego?

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
8dyb8

na 100% nie, wyglada na program ktorego potrzebuje tylko 1 osoba na swiecie ;p

Odpowiedz
Cytat
DominXTC

Napisane przez 8dyb8

Dobra dobra, o makaronie basenowym też tak kiedyś mówili ;D

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Deasu

Napisane przez 8dyb8

Chętnie bym przyjął taki programik :D Więc jest nas conajmniej 2.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Jak grałem jeszcze zooma zanim zacząłem sesję poświęcałem kilka minut aby pokolorować tych co grają 3+ stoły ( na moich stawkach i na sąsiednich SH i FR) jak ktoś grał 6-8 dostawała multi kolorek. Po kilku dniach już jest niewiele do kolorowania. Także do roboty a nie do wszystkiego automaty lenie śmierdzące :P

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

też szukałem takiego programika, ja muszę mieć cały stół w kolorach aby czuć się bezpiecznie :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
mchzstyle

chcialem takie cos napisac juz pare miesiecy temu, zastanawiajac sie czy znalazlby sie zbyt :D

Odpowiedz
Cytat
gofermarcin

Napisane przez mchzstyle
chcialem takie cos napisac juz pare miesiecy temu, zastanawiajac sie czy znalazlby sie zbyt :D
jest jakieś API do P* ?

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

Napisane przez maklakiewicz
Jak grałem jeszcze zooma zanim zacząłem sesję poświęcałem kilka minut aby pokolorować tych co grają 3+ stoły ( na moich stawkach i na sąsiednich SH i FR) jak ktoś grał 6-8 dostawała multi kolorek. Po kilku dniach już jest niewiele do kolorowania. Także do roboty a nie do wszystkiego automaty lenie śmierdzące :P
:nh

Odpowiedz
Cytat
mchzstyle

Napisane przez gofermarcin

Napisane przez mchzstyle
jest jakieś API do P* ?

nic mi o tym nie wiadomo, ale mysle ze zwykle zczytanie z obrazu tez by dalo rade :P

Odpowiedz
Cytat
Piniek

http://www.holdemmanager.com/buy/231/note-caddy-premium---hold-em

notecaddy ma taką opcję, ale nie używałem i nie wiem na jakiej zasadzie to działa.

Odpowiedz
Cytat