Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

scrypt

14 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,568 Wyświetlenia

Jakiego skryptu uzywacie do P* ? Zalezy mi najbardziej zeby mial default bety (najlepiej pozycyjnie) , timebank klikal z automatu i gdyby pod prawym myszy sie dalo check jezeli jest mozliwosc i jednoczesnie fold jezeli ktos zabetowal

do tej pory uzywalem starshelper ale nie ma wszystkiego i skonczyl mi sie trial i nie wiem czy kupowac :)

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
roommate1000

tableninja

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol

skroty klawiszowe typu check/fold ppm mozna ustawic z poziomu starsowych opcji

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez roommate1000
tableninja

muli mi kompa strasznie :-/

Sebkrol: Jak to moge zrobic ? Bo jestem niekumaty albo sie nie da :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol

options/hotkey settings

tam wybierasz action Check/call
ponizesz klikasz prawym przyciskiem (powinno sie pojawic "mouse-right")

Odpowiedz
Cytat

^ nom ale nie ma check/fold (chodzi mi o sytuacje ze na pf klikam prawy i robi mi fold a na flopie doszla do mnie akcja i jak klikne prawy to mi chce foldowac reke a chcialbym check... )

Odpowiedz
Cytat
igotyouu

a to bezpieczne tak na prawy se ustawiac? ja bym pewnie czesto przez przypadek klikal prawy

Odpowiedz
Cytat
smellslikecheapspiryt

Zawsze można na wciśnięcie kółka.

Odpowiedz
Cytat
Sebkrol

check/fold to jak moze to czeka a jak ktos juz podbil to folduje

Odpowiedz
Cytat
bariox

Wystarcza hotkey fold i zaznaczenie Table under mouse (w dowolnym miejscu na stole klikasz i folduje) , a do niego dobrą opcją jest myszka z bocznym przyciskiem.

Odpowiedz
Cytat
nommine

a table optimizer ?

Odpowiedz
Cytat
MikeS121

W moim przypadku Table Optimizer jakiś czas temu zajął miejsce Table Ninja i szczerze, jako gracz cashowy mogę stwierdzić, że teraz nawet na myśl nie przyszedłby mi powrót do TN, mimo 3-letniego przyzwyczajenia do tego programu. Table Optimizer, jako ułatwiacz do multitablingu, posiada wszystkie niezbędne funkcje tego typu oprogramowania oraz, co bardzo ważne, nie pochłania zasobów systemowych w takim stopniu co Table Ninja. Prawdę mówiąc, nawet nie czuć, że ten program w ogóle pracuje, a mimo to spełnia swoje zadania w 100%. Jeśli miałbym wymienić najpoważniejsze niedociągnięcie tego programu [mimo że jest ono mało znaczące], wymieniłbym brak możliwości ustalenia wysokości domyślnych betów z osobna na flop/turn/river.

Odpowiedz
Cytat
nommine

Napisane przez MikeS121
W moim przypadku Table Optimizer jakiś czas temu zajął miejsce Table Ninja i szczerze, jako gracz cashowy mogę stwierdzić, że teraz nawet na myśl nie przyszedłby mi powrót do TN, mimo 3-letniego przyzwyczajenia do tego programu. Table Optimizer, jako ułatwiacz do multitablingu, posiada wszystkie niezbędne funkcje tego typu oprogramowania oraz, co bardzo ważne, nie pochłania zasobów systemowych w takim stopniu co Table Ninja. Prawdę mówiąc, nawet nie czuć, że ten program w ogóle pracuje, a mimo to spełnia swoje zadania w 100%. Jeśli miałbym wymienić najpoważniejsze niedociągnięcie tego programu [mimo że jest ono mało znaczące], wymieniłbym brak możliwości ustalenia wysokości domyślnych betów z osobna na flop/turn/river.

wszystko sie zgadza :f_drink:

ale ja mam ustawienia z osobna na flop turni river ; p

Odpowiedz
Cytat
MikeS121

Napisane przez nommine

Spoiler

Napisane przez MikeS121

wszystko sie zgadza :f_drink:

ale ja mam ustawienia z osobna na flop turni river ; p

Haha, dzięki nommine. No faktycznie, teraz widzę tam możliwość wyboru streetów... Nie wiem jakim cudem wcześniej mi to umknęło, ale wiem, że za cholerę nie mogłem tego znaleźć :facepalm:

Edit: Widzę również, że pojawiły się tam opcje dostosowania rozmiaru betów do puli limpowanych/3betowanych itp.. Tego też wcześniej nie dostrzegłem. Obstawiam, że te opcje pojawiły się w aktualizacji programu o której nie miałem pojęcia.

Odpowiedz
Cytat