Przejdź do forum
### Spin&Go ###

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

### Spin&Go ###

226 Posty
56 Użytkownicy
116 Reakcje
32.1 K Wyświetlenia
Pirate9999

Witam,
Chciałbym założyć główny wątek na temat gier Spin&Go. Wiem, że jest wiele zbliżonych wątków, ale fajnie by było jak by był jeden główny w którym można by było opisywać wszystko co związane ze Spin&Go. Wiele rzeczy wtedy można szybciej znaleźć i więcej się dowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
225 odpowiedzi
GSELukasz

Po pierwszym zdaniu skomentuję: ooo, kolejny gra w ruletkę.
Reszty nie przeczytałem.

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Fajnie jak oceniasz ludzi po tym w co grają. To tak jak ocenić książkę po okładce.

PS Teraz dopiero zobaczyłem że jesteś nic nie znaczącym trolem :)
Więc poczuj się zaszczycony, że poświęciłem ci czas na odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
marioc74

Największymi wygranymi są poker roomy. Trzeba mieć mindset ze stali, żeby na dłuższą metę grać ten format. Zagrałem kilkaset turniejów na różnych poker roomach i ilość bad betów jest porażajaca.

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Napisane przez Pirate9999Jeżeli się nie mylę to Maverick jest w SmartSpin ? Więc to powinna być wygrywająca strategia, a nie breakeven. Nie oszukujmy się ale 8000 gier to już sporo !!

Ale przecież to Chips EV pokazuje czy strategia jest wygrywająca, a ta linia nie jest breakeven. Net won to działanie wariancji.

Pozdrawiam :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Napisane przez marioc74
Największymi wygranymi są poker roomy. Trzeba mieć mindset ze stali, żeby na dłuższą metę grać ten format. Zagrałem kilkaset turniejów na różnych poker roomach i ilość bad betów jest porażajaca.

Zgadzam się w 100%

Napisane przez kamil13151

Napisane przez Pirate9999Jeżeli się nie mylę to Maverick jest w SmartSpin ? Więc to powinna być wygrywająca strategia, a nie breakeven. Nie oszukujmy się ale 8000 gier to już sporo !!

Ale przecież to Chips EV pokazuje czy strategia jest wygrywająca, a ta linia nie jest breakeven. Net won to działanie wariancji.

Pozdrawiam :f_thumbsup:

Niby tak, ale 8k gier przy 100h miesięcznie, to 4-6 miesięcy gry. Oczywiście jak ktoś gra 4-5k gier w miesiącu to inna bajka. Właśnie o ten net won mi chodzi, że w spinach nadzwyczajnie często dużo dobrych graczy ma wykresy podobne do Mavericka.

Miał ktoś podobne swingi w grach hyper turbo nie wliczając spinów, twisterów itp. ?
Osobiście hypery omijałem dlatego nie mogę się wypowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Witam,
Wprowadzili kolejne promocje w grach Spin&Go.
Stawki 5$ z 1mln$ do wygrania oraz nowe stawki 0,50$ również z milionem do wzięcia :D

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz

A w Lotto jest nawet parę milionów!

Odpowiedz
Cytat
babcia2333

DaWarsaw raz mówił na swoim Twichu zeby w to nie grac bo to czysty hazard a poker ma byc gra umjetności a nie szczęścia i przypadku ..

Odpowiedz
Cytat
GregPL191

Hazard to by był gdybyś w każdej ręce wchodził all in, 25bb to wystarczająco by pokazać swoje umiejętności

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Napisane przez babcia2333
DaWarsaw raz mówił na swoim Twichu zeby w to nie grac bo to czysty hazard a poker ma byc gra umjetności a nie szczęścia i przypadku ..

Z całym szacunkiem do Pana Grzegorza, ale nie można się sugerować opinią gracza który ma pewnie zerową próbkę w tej grze. Poparł swoją wypowiedź chociaż jakimiś wyliczeniami czy tylko stwierdził jak mu się wydaje ?

Odpowiedz
Cytat
babcia2333

dawarsaw gra tylko cashówki 6max to pewnie tak tylko stwierdzł a napisz do niego na facebooka to moze ci odpowie..

Odpowiedz
Cytat
XerofaN

Napisane przez babcia2333

mial racje. lotto to hazard ;)

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

I jest pierwszy milioner

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No i h... a ja w pracy. :f_frown:

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

A żeby było śmieszniej, to 5 minut później:

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL

hehe, a po LM miałem sobie odpalić kilka spinów za piątkę na czutce, ale się zwiesiłem na fejsie... aż człekowi ciśnienie skoczyło :D

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Szkoda :/ Dlatego fejsa nie mam :D

PSG - Real ?

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL

Juventus - Borussia M., skończył mi się darmowy miesiąc z C+ Sport, muszę dokupić ;)

jeszcze człowiek po 2 browarach to od razu sobie wizualizuje co by to było, gdybym jednak odpalił te spiny i miał teraz w kieszeni banieczkę... dlatego uwielbiam Lotto jak wjeżdżają kumulacje :D

Odpowiedz
Cytat
andresix

Cisnąć 5$ i być w tym czasie na meczu gdzie nie padłą żadna bramka ;p Real - PSG ;p

Odpowiedz
Cytat