Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SuitRace

22 Posty
7 Użytkownicy
5 Reakcje
2,500 Wyświetlenia
peterzimmerman

Nowe promo, strzelamy w któryś z czterech kolorów i jeśli w ciągu najbliższych 50 rąk nasz kolor będzie tym, który najczęściej się pojawiał to dostaniemy random prize. Ale z tymi prize'ami jest coś nie tak:

Które to te prawdziwe ?

EDIT:
Te wartości z okienka Challenges są raczej trefne bo teraz widzę, że na NL100 suma wszystkich daje 120% :D

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
bambucza1988

sprawdz jeszcze raz bo u mnie to dobrze wyglada (nie robilem updejtu softu)

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman

Tak, te liczby były za piękne, już poprawili.

Odpowiedz
Cytat
Wielgosz

To promo i tak jest przyzwoite, w porównaniu do Jack or Better

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

.

nie wiem gdzie ty tam widzisz punkty do zdobywania xD

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman

Obok okienka chata powinienes mieć takie okno "Suitrace", i tam masz aktualne informacje ile rąk do końca tego wyścigu i który kolor prowadzi, jak wygrasz to Ci się pojawi nagroda. Tak naprawdę cała filozofia tej promocji polega na wybraniu koloru i wysiedzeniu przez 50 rąk przy jednym stoliku.
Mi wczoraj się udało 4 razy wygrać więc chyba można do oporu.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

.

myślałem, że to oczywiste, a ty jednak tak serio pytasz.. wybierasz który kolor wygra wyścig, tj. pojawi się podczas gry 50 razy jako pierwszy, liczą się twoje karty i te które spadną na boardzie, nie musisz z nimi wygrywać rozdania ani nic, czyli możesz np. pasować 100% rąk

Napisane przez peterzimmerman
Obok okienka chata powinienes mieć takie okno "Suitrace", i tam masz aktualne informacje ile rąk do końca tego wyścigu i który kolor prowadzi, jak wygrasz to Ci się pojawi nagroda. Tak naprawdę cała filozofia tej promocji polega na wybraniu koloru i wysiedzeniu przez 50 rąk przy jednym stoliku.
Mi wczoraj się udało 4 razy wygrać więc chyba można do oporu.

jest napisane do 3 nagród na dzień na każdych stawkach

Odpowiedz
Cytat
matexide

To nie możesz tych ticketow wykorzystać np. na koniec sesji, żeby na drugi dzień nie wyskakiwały powiadomienia?

Odpowiedz
Cytat
Garggamel

Oszaleć można od tych świecących kart, dlatego dam wam dobrą radę :profit:.

Aby pozbyć się tego gówna:
- szukamy na dysku systemowym C, zwykle w "Program Files(x86) (Pliki programów)", katalogu "Pokerstars.eu"
- pełna ścieżka -> Pokerstars.eu/Gx/sidegames
- w katalogu"sidegames" usuwamy pliki: "match-complete" i "match-possible"

Od teraz was oczy już nie będą bolały :truestory: .

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman

Możesz to graj do oporu i się nie przejmuj. =)
Mi np. czasami na niektórych stołach w ogóle się nie odpala, mimo wielu rozdań mam ciągle napis "Take your seat to start"

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

u siebie widze, ze jak gram dwa limity to na obu moge zrobic promocje po 3 razy czyli razem 6
nie czytalem nawet warunkow promocji, ale wyglada jakby kazdy limit liczyl sie osobno

Odpowiedz
Cytat