Zbliża się koniec roku. Zbliża się też początek nowego (poważnie).
Zaraz rozpocznie się wyścig o SN i SNE.
Czy są tu osoby o takich ambicjach?
a może ktoś by chciał ale nie wie jak się za to zabrać?
a co byście zrobili, gdyby się udało?
Zbliża się koniec roku. Zbliża się też początek nowego (poważnie).
Zaraz rozpocznie się wyścig o SN i SNE.
Czy są tu osoby o takich ambicjach?
a może ktoś by chciał ale nie wie jak się za to zabrać?
a co byście zrobili, gdyby się udało?
Ja chce wyrobić silverstara.
Będzie ciężko, ale zamierzam przygrindować ostro od stycznia.
Jeśli P* wprowadzi RushPoker (zapomniałem pisowni) to supernova welcom. Jeśli nie wprowadzi, to niestety ale dopiero w czerwcu 2012 zastanowię się nad tym, czy mi się chce.....
Nie bardzo rozumiem temat. Jak grasz stawki i volume żeby wyrabiać ponad Platyne na P* to grajac regularnie masz Supernove w 2012. Pod SN 100k myślę, iż 10k VPP/miech to dobry pace, aby uwzględnić wakacje etc.
Ja zamierzam w 2012 wyrobić przenajmniej SN 100k
Napisane przez koval1990
mi sie widzi SN 200K ale zobaczymy co bedzie sie dzialo![]()
na SnG za 7$ musiałbyś zagrać w ciągu roku ~66k turków co daje
troche ponad 180 dziennie ♠_ugly:
sne: :challenge
Bedzie ciezko bo bede musial grac miesiecznie ~150h (gdzie srednia teraz to 80
) no ale 90k € przy 0bb/100 winrateu mnie przekonuje + teraz nie ma gdzie indziej grac z sensownymi warunkami (rb) - bo
boss media - za maly trafic na mid stakes, entraction - za maly trafic, micro gaming - za maly trafic , ongame - dobry/bardzo dobry traffic, niski poziom duzy fishy, za to stoliki w $ oraz system essence.
Zostaje jeszcze party ale tam jest jeden z najwyzszych poziomow, rb bardzo dobry - bedzie zajebiscie przez pare miesiecy jak sie polaczy z bwin i jak nie zmieni systemu vip, ale pewnie zmienia, bo bwin jako jedni z pierwszych sprowadzili zlodziejskie naliczanie rakeu w trosce o "ekosystem pokerowy"
Jakie są praktyczne profity z wyrobienia SN ?? i SNE poza wszelkimi możliwościami, że mam opłacane wpisowe do turków, same $$$$ które mogą zasilić moje konto ???
Napisane przez glupiroman
wprowadza dealt
i mozecie sobie dalej marzyc o sne
Uzasadnij; daj jakies cyfry.
lorpio: ps.fr: duzy % rb (ja w 1 roku bede mial ~90-95k € za 133 333 € rakeu[okolo 68-70%], a w 2 roku okolo 105-110k€ [80%+] - przy czym realny rb jest mniejszy, ze wzledu ze rake jest wiekszy i wychodzi w 1 roku okolo 60% i w kolejnych okolo 70% - bo dodatkowy koszt wyrobienia sne przez wiekszy rake wynosi okolo 15k€ (tyle wiecej bys mial w winracie).
Mimo wszystko jest to oplacalne, bo:
- jest to rb porownywalny albo wiekszy od roomow krzakow, a traffic mamy o wiele lepszy oraz mamy bardzo dobry soft oraz, jak na razie, P* nie wprowadza jakichs nieuczciwych sposobow naliczania rakeu i miejmy nadzieje, ze tak pozostanie.
Napisane przez lorpio
Jakie są praktyczne profity z wyrobienia SN ?? i SNE poza wszelkimi możliwościami, że mam opłacane wpisowe do turków, same $$$$ które mogą zasilić moje konto ???
SN - jeśli nie wydajesz FPP to:
250k FPP - 4000 USD (jeśli startujesz od PlatinumStar, 100k VPP x 2,5 FPP)
Gwiezdne nagrody - 1200 USD
No i nowy przelicznik 3,5
O SNE nie będę się wypowiadał, jest poza moim zasięgiem w jakikolwiek sposób, więc nawet nie chcę wiedzieć :challenge
Ile rąk w przybliżeniu trzeba zagrać, żeby mieć te 100.000VPP??
Czy startując ostro z grindowaniem na NL25 (i mijemy nadzieje później NL50) jest jakakolwiek szansa, że w grudniu 2012 będę miał tą Supernovą??
Macie jakieś, tabele ile na jakim limicie trzeba grać żeby to mieć??
Moze to cos pomoze
http://www.pokerstars.pl/vip/supernova/
na dole jest rozpiska wszystkiego, ile czego trzeba grac zeby wyszlo:)
gl