hej czy ktoś może porównać zmiany raku? dziś dostałam maila ale nie pamiętam ile wynosil rake przed zmianami
RIP spins ![]()
oraz tu masz rake na cash jaki był przed zmianą
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.pokerstars.eu/pl/poker/room/rake/
Poker roomy podnoszą rake i obniżają rake back, a potem się dziwią że ruch spada.
Pazerność nigdy nie popłaca.
Jak nie pojawi się jakaś ogarnięta konkurencja do obecnych wyjadaczy na rynku, to roomy same zaduszą tą branżę i zostaną im tylko kasyna.
Napisane przez TAndronicus4
Zajebali Supernovę, potem Skrill podwyższa opłaty a teraz jeszcze to![]()
Po drodze zmniejszyli rakeback, co nasila![]()
Chyba powoli trzeba myśleć nad znalezieniem nowego Poker Roomu. Tylko jakoś nie mogę się dopatrzeć godnego uwagi...
To niech będzie więcej tych challengów różnych oraz z większym EV. Bo inaczej, to bardzo bezczelnie z ich strony.
A więcej challengy, to więcej fishy, więc overall ta niewielka podwyżka raku może wyjść regom na plus.
Napisane przez RubinPlayer
Poker roomy podnoszą rake i obniżają rake back, a potem się dziwią że ruch spada.
Pazerność nigdy nie popłaca.
Jak nie pojawi się jakaś ogarnięta konkurencja do obecnych wyjadaczy na rynku, to roomy same zaduszą tą branżę i zostaną im tylko kasyna.
1) 99% graczy rekreacyjnych [tj tych "robiących ruch"] nie patrzy na rake, ani rakeback
2) Poza tym "wolny rynek"
Chyba nie ma się co łudzić tylko spojrzeć prawdzie w oczy. Odkąd Amaya przejęła room z kwartału na kwartał stara się zwiększać swój zysk kosztem zysku graczy. Pierwszy właściciel starał się być "dobrym gospodarzem" który pomagał graczom regularnym , ulepszał soft , tworzył promocje , statusy etc. Jestem w stanie zrozumieć że ekosystem pokerowy zachwiał się ze względu na to że poziom nawet graczy rekreacyjnych podniósł się co każdy nas kto gra dłużej niż 5-6 lat z pewnością zauważył , pytanie czy aż do tego stopnia ? Nigdy nie będziemy w stanie poznać dokładnych danych bo przecież nie zostaną one upublicznione.
W tej chwili w mojej opinii PS będzie cały czas dociskał śrubę graczom regularnym i testował do jakiego poziomu może dojść. Gracze z niskimi bb/100 , CEV będą zmuszeni do schodzenia ze stawek , zmiany formatu lub po porostu zrezygnują z gry ponieważ jeszcze 2-3 zmiany i po prostu nie przeskoczymy granicy rake'u.
Jestem ciekawy Waszej opinii na ten temat.
Napisane przez kamil13151
![]()
czy on naprawdę dostaje AZ TYLE hajsu, ze mu sie opłaca wizerunkowo za kazdym razem walic takie pierdolety?
Szansa na max mnożnik w spinach też poszła teraz do góry ? z 3 / 1 000 000 na 1/ 1 000 000
Czy to już było wcześniej zmienione ?
z tego co widze te zmiany najbardziej bolą graczy HU cash + 180tek z rebuyami (jesli o te rebuye im chodzilo)