Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Do administratorow

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,049 Wyświetlenia

Witam wszystkich, glownie administratorow do ktorych kieruje sprawe!
Po wypełnienu mojego profilu i klinięciu zachowaj zmiany i następnie kliknięciu quiz wyskakuje mi:

Zanim będziesz mógł wziąć udział w quizie, musisz podać swoje konto w "Mój profil", założone przy pomocy naszego kodu bonusowego (np. PS150) i wypełnić kilka pól łącznie z krajem, województwem i nmerem telefonu.

I tak w kółko!!! O co tu chodzi? Mozecie wyjaśnić.
Mój login w PokerStrategy: PAWEL78PL.

12 odpowiedzi
44kajtush

Aż mi się łezka w oku zakręciła :] ;)

Wydaje mi się, że odpowiedz znajdziesz na www.kurnik.pl

JimiVega

Rzeczywiście śmieszne :)

zaloz konto na partypoker ? :)

mam zalozone wczoraj. login do party poker PAWELPL78

cos za bardzo nie rozumjem twojego problemu.
;/

44kajtush

www.kurnik.pl

Pawel, myśle, że tam znajdziesz coś dla siebie! Napewno! Nie trzeba dużo myśleć i głowić się nad trudnymi słowami. Jedynie zarejestrować się, nawet jeżeli miałbyś problemy z założeniem acc zgłoś się do mnie, a Ci z chęcią pomogę i zagram z Tobą partyjkę w warcaby.

Pawel musisz wypelnic _WSZYSTKIE_ pola formularzu w profilu w obrebie "Twoje konto na PartyPoker" oraz "Moje dane"

czy może to byc spowodowane tym że nie dzwonili do mnie z party poker? i czy wysłac im w zwiazku z tym skan dokumentów?

na pewno nie.. do mnie nie dzwonili, nic nie wysylalam a wszytko gra..

ja mam ten sam broblem a uzytkownik 44kajtush lepiej jak by sie na forum juz nie udzielal chyba ze jest takie dla sprawnych inaczej,pomoze ktos?

44kajtush

Nie mam zamiaru się kłucić z gówniarzami..

Witam!
Prosze o wyjaśnienie co mam zrobić,by otrzymać 50$ po ukończeniu quizu?
Dostałam e-mail tej treści:

Dmitriy, 29.03.2007 14:23

Hello,

unfortunately we were not able to transfer your 50$. If you are registered on Cashier please contact Partypoker ( info@partypoker.com ) . We will get the following Message:
---------
Sorry, your request could not be completed. Please try again by going back and resubmitting the request.

If your request is still unsuccessful, please contact us via our Customer Care team 24/7. Please keep the following information handy:

1. Your friend's PartyAccount name
2. The amount you wish to transfer
3. We currently are not allowing any transfers to players who are registered from the United States. We are sorry for any inconvenience this may have caused you.
----------
Best regards,
Dmitriy
Bardzo