Czy można zmienić walutę w ecopayz? Przypadkowo dałem złotówki, tzn. jak zakładałem konto wybrałem usd, a kartę dałem w złotówkach. Teraz mam pytanie czy mogę normalnie przelać tam usd i czy to mi przewalutuje? jeśli tak to czy mogę zmienić walutę?
Napisane przez 119610
Czy można zmienić walutę w ecopayz? Przypadkowo dałem złotówki, tzn. jak zakładałem konto wybrałem usd, a kartę dałem w złotówkach....
Można na EcoPayz wyrobić sobie kartę w złotówkach? bo nie widzę takiej opcji u mnie
Mam małe pytanie: załżyłem konto przez PS tydzień temu, a nadal nie dostałem statusu gold na ecopayz. Do kogo mam się zwrócic?
panowie, jak mogę wysłać pieniądze na starsy z ecopayz? bo wysylalem raz w $, teraz musze podeslac pare euro z eco na starsy by mi zmienili walute wyplat, bo tak to mam w $ : < a nie wiem jak w eco to zrobic?
matexide nie, nie zweryfikowałem jeszcze konta.
To jak odpowie ktoś czy jeśli wpłace na eco dolki to mi przetransferuje na plny? (gdy zakładałem konto walutę wybrałem usd, a później przy dalszej rejestracji lub przy 1 zalogowaniu było pytanie w jakiej walucie mam kartę to dałem pln)
Napisane przez 119610
To jak odpowie ktoś czy jeśli wpłace na eco dolki to mi przetransferuje na plny? (gdy zakładałem konto walutę wybrałem usd, a później przy dalszej rejestracji lub przy 1 zalogowaniu było pytanie w jakiej walucie mam kartę to dałem pln)
sprawdź jeszcze raz w jakiej walucie masz kartę, Ecopayz umożliwia wyrobienie karty jedynie w walutach: USD, EUR, GBR. Z resztą nieważne w jakiej walucie będziesz miał kartę, każdą z nich możesz użyć w bankomacie i wypłacać PLN'y które będą przewalutowane na walutę w jakiej masz kartę.