Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ecopayz

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,395 Wyświetlenia
119610

Czy można zmienić walutę w ecopayz? Przypadkowo dałem złotówki, tzn. jak zakładałem konto wybrałem usd, a kartę dałem w złotówkach. Teraz mam pytanie czy mogę normalnie przelać tam usd i czy to mi przewalutuje? jeśli tak to czy mogę zmienić walutę?

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
pablosc

Możesz założyć 3 sub konta na ECO i do każdego mieć osobną kartę.

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez 119610
Czy można zmienić walutę w ecopayz? Przypadkowo dałem złotówki, tzn. jak zakładałem konto wybrałem usd, a kartę dałem w złotówkach....

Można na EcoPayz wyrobić sobie kartę w złotówkach? bo nie widzę takiej opcji u mnie

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Kartę można zamówić jedynie w trzech walutach Euro, USD i GBP.

Odpowiedz
Cytat
janiboy66

Mam małe pytanie: załżyłem konto przez PS tydzień temu, a nadal nie dostałem statusu gold na ecopayz. Do kogo mam się zwrócic?

Odpowiedz
Cytat
matexide

A zweryfikowałes juz konto?

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019

panowie, jak mogę wysłać pieniądze na starsy z ecopayz? bo wysylalem raz w $, teraz musze podeslac pare euro z eco na starsy by mi zmienili walute wyplat, bo tak to mam w $ : < a nie wiem jak w eco to zrobic?

Odpowiedz
Cytat
pawel1410

Duża są opłaty w tym ecopayz?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Wszystkie szczegóły dotyczące opłat znajdziesz na stronie ecoPayz

Odpowiedz
Cytat
119610

matexide nie, nie zweryfikowałem jeszcze konta.
To jak odpowie ktoś czy jeśli wpłace na eco dolki to mi przetransferuje na plny? (gdy zakładałem konto walutę wybrałem usd, a później przy dalszej rejestracji lub przy 1 zalogowaniu było pytanie w jakiej walucie mam kartę to dałem pln)

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez 119610
To jak odpowie ktoś czy jeśli wpłace na eco dolki to mi przetransferuje na plny? (gdy zakładałem konto walutę wybrałem usd, a później przy dalszej rejestracji lub przy 1 zalogowaniu było pytanie w jakiej walucie mam kartę to dałem pln)

sprawdź jeszcze raz w jakiej walucie masz kartę, Ecopayz umożliwia wyrobienie karty jedynie w walutach: USD, EUR, GBR. Z resztą nieważne w jakiej walucie będziesz miał kartę, każdą z nich możesz użyć w bankomacie i wypłacać PLN'y które będą przewalutowane na walutę w jakiej masz kartę.

Odpowiedz
Cytat
119610

ale to kartę do banku, a nie z ecopayz

Odpowiedz
Cytat