Mam 3 konta na PokerStrategy..
na jednym mail aktywacyjny był pusty, więc konto nie jest aktywne
na drugim zrobiłęm quiz, ale na złym kodzie zarejestrowałem się na pokerparty, więc poprosiłem o zamknięcie ( myślałem, że support jest pl, więc pisałem po polsku..)
na trzecim również zdałem quiz, ale najpierw mi pisali, żebym przysłał dowód.
To przysłałem, to napisali, że za stary... nie aktualny, a dla mnie jest akutalny i w końcu wogóle przestali odpisywać jak się spytałem czy może paszport przysłać... Może zobaczyli, że mam u nich 3 konta.. Dlatego, że się po robil trochę bigos chcę wszystkie moje konta skasować najlepiej za jednym razem,bo przecież na jednym IP i od nowa zrobić jedyne konto i dostać po zdaniu quizu upragniony bonus.. By mi ktoś pomógł napisać taki mail po angielsku albo niemiecku, żeby skasowali wszystkie konta na ip 82.177.10.65
Bonusu rzecz jasna na żadne konto nie otrzymałem...
Support jest po Francusku Angielsku i Niemiecku. Jeżeli zakładałeś kolejne konta przed prośbą o usunięcię poprzednich, a zakłądając zaznaczałeś pole 'Nie jestem członkiem PokerStrategy' złamałeś regulamin. Nie jestem pewien jakie konsekwencje mogą być za to wysunięte...
Można by napisać owy mail ze sprostowaniem dt. tego o czym napisałeś... Jakie będzie tego zakończenie nie mam pojęcia...
Czy jesteś pewien, że masz stałe IP? Każda Neostrada ma zmienne.
Czy zakażdym razem w Cashier w PartyPoker wpisywałeś te same dane?
Pozdrawiam
Jestem w sieci osiedlowej..
w cashier wpisywałem nie zawsze te same ( tzn. imię i datę urodzenia..na różnych członków mojje rodziny)
Ip w takim wypadku masz stałe... Należy wysłać ticket o usunięcie konta PS i PP z kazdego pojedynczego acc... A następnie założyć nowe, już na wybrane dane...
Powodzenia
Pozdrawiam