Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spinlegends

14 Posty
7 Użytkownicy
32 Reakcje
2,138 Wyświetlenia
max88xam

Witam

Złozylem że 2 dni temu aplikację do spinlegends na ich stronie w języku angielskim przez formularz i ....... Nic ;) jakoś zero odzewu tutaj na forum w zasadzie też nic konkretnego nie mogę znaleźć odnośnie jakichś konkretów co do rekrutacji warunków itd. jest to przecież z tego co się orientuję stajnia wspierana przez pokerstrategy i nie do końca rozumiem ten brak jakichkolwiek konkretnych informacji. Chyba że nie umiem szukać to proszę mnie poprawcie. Chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto zajmuje się rekrutacja albo jest w temacie.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
max88xam

"Gram żeby grać. Zresztą ten, co grał, a nie gra będzie grał. Tylko ten, co p**"", a już nie p****"" – ten nigdy..." :)

Odpowiedz
Cytat
alofo132

.

czyli twoim zdaniem lepiej pracowac na zmywaku zeby w kolko przepierdalac hajs, tak? Idea stajni to nie tylko staking

Odpowiedz
Cytat
max88xam

Interesują mnie trochę inne limity niż 0,25

Odpowiedz
Cytat
max88xam

Stajnia = stacking + coaching

Odpowiedz
Cytat
max88xam

I właśnie chciałbym konkretów a nie bicia piany...... :(

Odpowiedz
Cytat
max88xam

I? Ktoś coś wie?

Odpowiedz
Cytat
TthreeO

Jak chuja Ci dają w legendsach to sie odezwij do mnie. Dobre doświadczenie mam.

Odpowiedz
Cytat
jwill5555

Byłem, polecam. Przy rekrutacji poprosili mnie o informację na temat przeszłości pokerowej i kazali przesłać wykresy z ostatnich trzech miesięcy. Grałem wtedy NL 10/25. Po testach otrzymałem bankroll na 1s. Z ich pomocą spokojnie powinieneś dojść do 25s, dalej to zależy od Ciebie ile czasu poświęcisz na naukę i pracę.

Odpowiedz
Cytat
piecykowy

Nie wiem jak w SpinLegends, ale ja w pewnej stajni zagrałem 64k gier (od 45k gier na 100s) przez 80% czasu na dealu 50/50 i czuje się jakbym odjebał z 5 lat w kryminale. Jesteś traktowany jak cyferki, nie masz prawa do niczego (oni mają do wszystkiego!). TRAUMA DO KOŃCA ŻYCIA :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Szukaj stajni gdzie zaoferują Ci najkrótszy kontrakt. Do niskich stawek i tak podstawy Ci wystarczą, a wyżej stajnia nie pomoże, trzeba samemu pracować nad gierką.
edit : a jeśli nigdzie nie zaproponują Ci kontraktu około 15k gier, to po prostu poszukaj materiałów na własną rękę, bo nie ma sensu dołączać do stajni.

Odpowiedz
Cytat
piecykowy

.

Odpowiedz
Cytat
max88xam

Ok. Dzięki za odpowiedzi.pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat