Gratsy.
No spoko, odrazu lepiej wygląda jak wiadomo ile turków i stan rolla. Nie mówie, że masz to podawać codziennie
ale takie podsumowania sie przydają, żeby nie mówić, że są niezbędne
Gratsy.
No spoko, odrazu lepiej wygląda jak wiadomo ile turków i stan rolla. Nie mówie, że masz to podawać codziennie
Napisane przez macaco2
Graty wyników
Taki multiroom tabling to ogarniasz jakimś programem (rozmieszczeni stołow, hotkeys itp) ? sorki za oftop
Dzięki. Raczej kwestia doświadczenia i ustawienia stolików. Wiadomo, że grając na 6 roomach nie gram dużej ilość stolików(12+4 małe na drugim monitorze)
Napisane przez SriLamka
Gratsy.No spoko, odrazu lepiej wygląda jak wiadomo ile turków i stan rolla. Nie mówie, że masz to podawać codziennie
![]()
Wiadomo, że będę to dodawał raz na jakiś czas i wiem, że najlepiej byłoby bym robił w excelu jak trzcinsky, ale nie ogarne to bo imo za dużo z tym roboty i to, że trzeba to robić w czasie gry obniżyła by poziom samej gry, ale w ofercie nie zobowiązywałem się do żadnej ściesłej formy robienia railingu. Zwłaszcza codziennego bo imo bez sensu:) po 3-5sesjach można sie czegoś takiego spodziewać
wygrałem 2 satki do wcopa za 500$ dzisiejszego. W związku z tym turniej będzie grany;)
Napisane przez piachu01
wygrałem 2 satki do wcopa za 500$ dzisiejszego. W związku z tym turniej będzie grany;)
gj i gl
Napisane przez piachu01
A to nie za ostro? Myślisz, że dasz radę fieldowi? To tylko 40BI na naszego rolla... Wypisz proszę argumenty tej decyzji.
Napisane przez MarseliusMS
Napisane przez piachu01
wygrałem 2 satki do wcopa za 500$ dzisiejszego. W związku z tym turniej będzie grany;)Wypisz proszę argumenty tej decyzji.
wygrałem dwie satki
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
wygrałem 2 satki do wcopa za 500$ dzisiejszego. W związku z tym turniej będzie grany;)Wypisz proszę argumenty tej decyzji.
wygrałem dwie satki
a te satki to jakies freerolle byly?
Napisane przez jerryfci
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
wygrałem dwie satki
a byly takie dzisiaj?
Napisane przez piachu01
Napisane przez jerryfci
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
wygrałem dwie satki
a byly takie dzisiaj?
A nie można zamienić tych wejściówek na T$?
Tak w ogóle z Twojej oferty -> "Pomyślałem, że jest to fajna opcja by za małą ilość $ trafić grubo, jednak doszło do mnie ze 500$ do profitu to lepsza opcja dla inwestorów. Teraz będę po wygraniu satki do droższego turnieju pytał inwestórow w wątku railingowym co sądzą o graniu danego turnieju."
Napisane przez piachu01
Napisane przez jerryfci
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
wygrałem dwie satki
a byly takie dzisiaj?
można
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
Napisane przez jerryfci
Napisane przez piachu01
Napisane przez piachu01
wygrałem dwie satki
a byly takie dzisiaj?
można
Z twojej oferty -> "Pomyślałem, że jest to fajna opcja by za małą ilość $ trafić grubo, jednak doszło do mnie ze 500$ do profitu to lepsza opcja dla inwestorów. Teraz będę po wygraniu satki do droższego turnieju pytał inwestórow w wątku railingowym co sądzą o graniu danego turnieju."
A nie zapytałeś
był wcześniej wybór dotyczący wcoopow. nikt nie zgłosił sprzeciwów więc nie wystawiłem niczego osobnego na wcoopy, a gram je tutaj.
Napisane przez piachu01
był wcześniej wybór dotyczący wcoopow. nikt nie zgłosił sprzeciwów więc nie wystawiłem niczego osobnego na wcoopy, a gram je tutaj.
O faktycznie mój błąd. Większość się zgodziła, ja byłem pijany i zapomniałem o tym kompletnie
Pewnie bym nie wybrał tej opcji tylko zaproponował trzecią (własną) ale to mój błąd więc zwracam honor. Graj i shipuj! GL!
Napisane przez piachu01
i tak by to nic nie zmieniło bo decyduje większośc:)
Anyway wml
To fakt.
WYL!
jak narazie jedynym plusem tej niedzieli jest 3x seat do 700$.
Jeżeli ktos nie moze spac to 4/25 w 11$ i 8/60 27% progKO