odjałem 25$ z rolla bo dopiero ogarnąłem, że na ipokerze teraz rebuy=BI
i żle to zliczałem, szkoda trzech fajnych deepków ale na pocieszenie jakiś gównoturek udało się domknąć.

Przeczytalem w nocy tego bloga od deski do deski.Jestem pod wrazeniem Twojej pracy:f_drink:
Uswiadomilem sobie rowniez,ze czas pozegnac sie z Pstars i czas na Krzaki:f_ugly:
W przyszlosci raczej napewno, bez strachu na instancie leje Ci jakies procenty.
GL!
Dziękówa!
Ostatnio pisałeś w takim tonie jakbyś chciał sobie na jakiś czas odpuścić granie?
Napisane przez sojowyjarz
Dziękówa!Ostatnio pisałeś w takim tonie jakbyś chciał sobie na jakiś czas odpuścić granie?
Hej, no tak obecnie praca + studia podyplomowe zajmują mi większość czasu a niepewna "przyszłość" branży, stawia pod znakiem zapytania sens spędzania całych dni przed monitorem. Obecnie poczekam co się wydarzy po wejściu nowej ustawy i zdecyduję co i jak.
Napisane przez Musake85
Przeczytalem w nocy tego bloga od deski do deski.Jestem pod wrazeniem Twojej pracy:f_drink:
Uswiadomilem sobie rowniez,ze czas pozegnac sie z Pstars i czas na Krzaki:f_ugly:
W przyszlosci raczej napewno, bez strachu na instancie leje Ci jakies procenty.
GL!
Dzięki za miłe słowa i życzę powodzenia. Obecnie najlepsze turki dla graczy z przedziału 5-30$ są zdecydowanie na microgaming do tego możesz mieć 30% rb.
Ustawa jest taka przejmująca? Myślałem, że masz na myśli kierunek w którym zmierza branża...
Napisane przez sojowyjarz
Ustawa jest taka przejmująca? Myślałem, że masz na myśli kierunek w którym zmierza branża...
W sensie zobaczymy czy nas nie po blokuja itd, generalnie przyznasz, ze nie wiadomo czego się spodziewać. Zresztą ile można czuć się jak szczur w kanałach. Ale wiadomo zyjemy w takim kraju a nie innym. Co do rynku, to spiny troche wyssaly pule na mtt ale dalej jest calkiem fajnie i generalnie nic nie wskazuje, zeby mtt mialo wymrzec.