Jaka żenada ? Kibole. Standard
Hej,
Widzę, że na forum PokerStrategy.com mamy bardzo dużo internetowych "szeryfów". Sugeruję zająć się swoimi sprawami, a nie wypowiadać się w temacie, który Was nie dotyczy i o którym większość z Was nie ma pojęcia.
Inwestorami w tym temacie zgodnie z tym co napisał wukaesiak są : djhowk, saja13, Radi777, Lakshanya82, kepucz i Woocash. To oni powinni wypowiadać się w tym temacie, a nie większość z Was. Waszymi wpisami działacie tylko na szkodę inwestorów, którzy jak mam nadzieję skontaktowali się z wukaesiakiem na priv ponieważ on ma nałożoną blokadę na pisania na forum. O czy zapewne inwestorzy nie chcieli wspominać
Wybaczcie, ale jeśli ktoś z Was będzie spamować w tym temacie to może dołączyć do wukaesiaka i osób, które od pisania na forum właśnie odpoczywają.
Pozdrawiam.
Skibcio, bądź konsekwentny, jeśli moj obrazek z przekleństwami zostal usunięty to post pana basica nad nim tez powinien, w koncu tam poszla grozba in real life
Napisane przez SeBiX7
Skibcio, bądź konsekwentny, jeśli moj obrazek z przekleństwami zostal usunięty to post pana basica nad nim tez powinien, w koncu tam poszla grozba in real life
![]()
Nie pękaj Chłopie, Skibcio jak to ująłes "Panu Basicowi" dożywotni zakaz stadionowy wpierdolił juz jakiś czas temu, własnie dlatego ów wraca czasami jako Gandalf Biały
"Tadelek" jeśli nie chcesz utracić dostępu do materiałów szkoleniowych na PokerStrategy.com do których jeszcze masz dostęp to lepiej nie wypowiadaj się na forum ♠_mad:
Witaj Qubafiszu,
Reguły są jasne i należy ich przestrzegać. Decyzje i ryzyko inwestycyjne leży po stronie inwestorów i nie będziemy w żadnej materii pośredniczyć, ponieważ nie mamy narzędzi ani fizycznej możliwości obsłużyć tylu inwestycji.
Temat wałkowany wielokrotnie. Jeśli nie jesteś gotowy na podjęcie ryzyka, jeśli masz wątpliwości co do stakowanego - nie inwestujesz. To tak jakby uprawiać sport ekstremalny i dziwić się, że prędzej czy później złapie się kontuzję. Więcej odpowiedzialności za swoje czyny.
Ostrzegam Cię ostatni raz - jeśli chcesz ciągnąć dyskusję w ten sposób, Twoje główne konto również zostanie zablokowane permanentnie i każde kolejne, będą kasowane bez ostrzeżenia. Zwykle tego nie robimy, ale nie dajesz nam wyboru.
Pozdrawiam,
jeneral86
Bedzie ten wykres, cokolwiek, jakies info? Bo jakby cos to ja tylko przypomne ze staking trwa i w sumie troche srednio ze sie musze o to dopominac
Wrzucam wykres esiaka:

[00:33:06] wukaesiak: po weekendzie wchodze na nl10, a potem juz z gorki
PS. Dla pierwszej osoby, ktora pod lupa znajdzie 3 niedociagniecia pedzlem na wykresie, przewidziana nagroda $5
Pozdrawiam
Napisane przez Woocash
Dalej masz read only?Ponawiam pytanie:
Ile było z rakebacku?
Trzy skrzynki wódki ale się zepsuła
Napisane przez Woocash
Dalej masz read only?Ponawiam pytanie:
Ile było z rakebacku?
póki co nie mam ale lifetime RO wisi na horyzoncie ![]()
było ok 300$
Napisane przez djhowk
jak tam idzie WKS?
nei bylo mnie przez kilka dni ale juz prawie bylo to sie napatoczyla korekta
:rage: ![]()