Panowie powinniscie mu spuscis wpierdol, moze jakby stracil kilka zabkow to by sie zastanowil dwa razy zanim kogos znowu okradnie.
Jesli brzydzicie sie przemoca to znam osoby z Wroclawia, ktore chetnie odbiora wasz dlug w zamian za pewien %.
Pieniedzy i tak nie odzyskacie, a za jego zachowanie nalezy sie kara.
Jak cos to priv, Pozdro.
Napisane przez JohnyMighty
Panowie powinniscie mu spuscis wpierdol, moze jakby stracil kilka zabkow to by sie zastanowil dwa razy zanim kogos znowu okradnie.
Jesli brzydzicie sie przemoca to znam osoby z Wroclawia, ktore chetnie odbiora wasz dlug w zamian za pewien %.
Jak cos to priv, Pozdro.
lol, sam cie podam adres jak chcesz ale przyjdz z kolegami i wezcie ze soba czarne worki.
Napisane przez wukaesiak
Jak cos to priv, Pozdro.lol, sam cie podam adres jak chcesz ale przyjdz z kolegami i wezcie ze soba czarne worki.
Ok, podaj.
Napisane przez wukaesiak
Jak cos to priv, Pozdro.lol, sam cie podam adres jak chcesz ale przyjdz z kolegami i wezcie ze soba czarne worki.
Ok, podaj.
psie pole, reszte sobie znajdz
Gangster złodziej wypękał?
A ja na waszym miejscu zrobiłbym tak jak ktoś tu wam podpowiedział. Zebrał ekipę i odwiedził miłośnika nie swojej kasy w celach zaiste towarzyskich ;).
Napisane przez bukma
Gangster złodziej wypękał?![]()
A ja na waszym miejscu zrobiłbym tak jak ktoś tu wam podpowiedział. Zebrał ekipę i odwiedził miłośnika nie swojej kasy w celach zaiste towarzyskich ;).
rozumiem, ze ty bys podawal adres na publicznym forum? brawa za inteligencje, a wlasciwie jej brak.
Napisane przez saja13
Ten wątek chyba nie jest najlepszym miejscem na wykładnie kodeksu honorowego, więc może zmieńmy temat i powiedz jak wygląda sytuacja odnośnie tego posta ze styczniareszta zostanie spłacona w tym miesiącu
djhowk i Lakshanya82 są już spłaceni. Reszta dostanie za tydzien.
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez bukma
A ja na waszym miejscu zrobiłbym tak jak ktoś tu wam podpowiedział. Zebrał ekipę i odwiedził miłośnika nie swojej kasy w celach zaiste towarzyskich ;).rozumiem, ze ty bys podawal adres na publicznym forum? brawa za inteligencje, a wlasciwie jej brak.
Myślę że jesteś po prostu zbyt zesrany i bez żadnego honoru aby podać komuś tutaj adres (chociaż sam się gangstersko odgrażałeś i zapraszałeś :D). Prędzej czy później za takie zabawy ktoś cię dojedzie i wtedy może się czegoś nauczysz. Oby jak najszybciej. Trzeba tępić złodziejstwo.
Napisane przez bukma
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez bukma
A ja na waszym miejscu zrobiłbym tak jak ktoś tu wam podpowiedział. Zebrał ekipę i odwiedził miłośnika nie swojej kasy w celach zaiste towarzyskich ;).rozumiem, ze ty bys podawal adres na publicznym forum? brawa za inteligencje, a wlasciwie jej brak.
Myślę że jesteś po prostu zbyt zesrany i bez żadnego honoru aby podać komuś tutaj adres (chociaż sam się gangstersko odgrażałeś i zapraszałeś :D). Prędzej czy później za takie zabawy ktoś cię dojedzie i wtedy może się czegoś nauczysz. Oby jak najszybciej. Trzeba tępić złodziejstwo.
1. nie jestem zlodziejem
2. nie boje sie napinaczy internetowych
3. nadal zapraszam na zywo ale jak chce przyjsc z kolegami to niech sie umowi na priv na konkretny termin i miejsce to i moi sie zjawia.
Jak cos to priv, Pozdro.
a masz może kogoś podobnego w Szczecinie :)?
Napisane przez wukaesiak
lol, sam cie podam adres jak chcesz ale przyjdz z kolegami i wezcie ze soba czarne worki.
...
Napisane przez wukaesiak
psie pole, reszte sobie znajdz
lol, myślałem że gimbazjalne napinki na necie, (które spalają na panewce po kilku postach zagęszczających atmosfere) już wyszły z mody
Napisane przez wukaesiak
djhowk i Lakshanya82 są już spłaceni. Reszta dostanie za tydzien.
potwierdzam, że zostałem spłacony na zasadach umownych, więc teraz mam prawo do pisania w tym wątku jak niejaki łąkę(lonke), więc praktycznie żadne. nie mniej powodzenia dla reszty inwestorów w odzyskaniu kasy.
Po tych kilku miesiącach spłaciłeś 15% udziałów, licze na dobry upswing w tym tygodniu
Napisane przez saja13
Po tych kilku miesiącach spłaciłeś 15% udziałów, licze na dobry upswing w tym tygodniu
splacilbym juz dawno calosc ale niestety oni nie rzucali na mnie bezpodstawnych oskarzen, nie obrazali, nie grozili smiercia, pobiciem, nie nakrecali spirali nienawisci wraz z randomami, spirali jakiej nie bylo w zadnym watku...dobrze, ze mam zapas popcornu
Ani razu cie nie obraziłem typie, chociaż powinienem bo mam do tego milion powodów, stwierdziłem, że szkoda się denerwować i zaśmiecać ten wątek kolejnymi nic nie wnoszącymi postami. Przynamniej kurs dolara skoczył w międzyczasie o 70gr. Nie piszę nic do końca miesiąca, odezwę się jak hajs mi wpłynie na konto.
Napisane przez saja13
Ani razu cie nie obraziłem typie, chociaż powinienem bo mam do tego milion powodów, stwierdziłem, że szkoda się denerwować i zaśmiecać ten wątek kolejnymi nic nie wnoszącymi postami. Przynamniej kurs dolara skoczył w międzyczasie o 70gr. Nie piszę nic do końca miesiąca, odezwę się jak hajs mi wpłynie na konto.
To przepraszam w takim razie
Napisane przez wukaesiak
Ok, podaj.
zmienile zdanie:
ul.Sokolnicza 14
No to się zacznie... dalsze pierdolenie w tym wątku, bo nikt nie wykroczy ponad to.