Postów w temacie w ch.. , a feedbacka nikt nie wystawił ![]()
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=236920
Napisane przez Panmorz
Niezły tu syf...
Że też wcześniej tu nie wpadłem![]()
polecam z popcornem lub do porannej kawy![]()
Napisane przez Hardchorusss
polecam się pouczyć trochę to może przestaniesz przegrywać na nl2NL2 CZŁOWIEKU
nie moja wina, ze nl2 zoom jest najbardziej pojebanym limitem na ziemi
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Hardchorusss
polecam się pouczyć trochę to może przestaniesz przegrywać na nl2NL2 CZŁOWIEKU
nie moja wina, ze nl2 zoom jest najbardziej pojebanym limitem na ziemi
![]()
moze i bym uwierzyl, gdyby nie to ze ty upier*alasz na nl5 nl10 nl25 i nl50, zwlaszcza nl50! buahahaha
40bi w 5 k rak to trzeba miec talent haha hmm w zasadzie to nie znam nikogo, kto przegrywalby tak duzo w tak malej liczbie rak, co czyni cie najgorszym graczem na forumstary gdybym mial w ciebie inwestowac to juz lepiej te kase na podpalke do pieca, tu i tu strata hajsu ale palic w piecu hajsem jest chyba cool a twoja gra to smiech na sali : )
Napisane przez nuskei
2200$/50 to 44bi czyli jeszcze lepiej, przebiles stanko111 brawo
wut
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
2200$/50 to 44bi czyli jeszcze lepiej, przebiles stanko111 brawowut
aha sory, zapomnialem ze ty zatrzymales sie w szkole na etapie dodawania
wiesz, jakby ci to wytlumaczyc, ukradles ze sklepu 4 cukierki, chcesz polowe zjesc dzisiaj a polowe jutro, wiec musisz je podzielic na 2 dni
czyli odkladasz jednego cukierka na dzis, drugiego na jutro, trzeciego na dzis i czwartego na jutro, wychodzi po 2 dziennie, wzor na to to 4/2=2
mam nadzieje ze pomoglem
Napisane przez nuskei
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
wiesz, jakby ci to wytlumaczyc, ukradles ze sklepu 4 cukierki, chcesz polowe zjesc dzisiaj a polowe jutro, wiec musisz je podzielic na 2 dni
czyli odkladasz jednego cukierka na dzis, drugiego na jutro, trzeciego na dzis i czwartego na jutro, wychodzi po 2 dziennie, wzor na to to 4/2=2
mam nadzieje ze pomoglem

Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
mam nadzieje ze pomoglem
wks nie badź dla siebie taki okrutny
Napisane przez DominXTC
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nuskei
mam nadzieje ze pomoglem
wks nie badź dla siebie taki okrutny
![]()
:rage::rage::rage:
Napisane przez nuskei
Przeczytałem cały ten wątek i mam pare wniosków:
1. No offence ale na serio ludzie, ktorzy kupuja w ten sposob taka oferte, sami prosza sie o wydymanie. Nigdy nie bylem stackerem i raczej nie bede, ale gdybym juz mial sie w to bawic, to zanim kupilbym jakiekolwiek udzialy musialbym miec od sprzedajacego jakis skan dowodu, nr telefonu, fb itp . Taki WKSiak moze bawic sie w cwaniaczka bo wie ze nic mu nie mozecie zrobic. Ale mysle ze nawet taki ograniczony umyslowo koles czuje wstyd i wizja narobienia syfu wsrod jego znajomych i opowiedzeniu im jakim to czlowieczkiem (marnym) jest ich znajomek, dala by mu do myslenia.2. WKSiak masz racje, ty nie jestes zlodziejem, ty jestes kurewsko perfidnym zlodziejem, bo zlodziej zabiera hajs i znika, a ty zabrales hajs i wmawiasz ze jestes Matka Teresa, a w dodatku bezczelnie smiejesz sie inwestorom w twarz. Stary uwierz, za takie cos bedziesz w piekle diabłu opierdalał petarde.
3. WKSiak jesli ty nie potrafisz odrobic hajsu nawet na nl2 to naprawde musisz byc cwiercinteligentem
jakby to powiedzial Pazura "kaczka to max co moze z ciebie byc"
4. Rada dla stakerow, pomyslcie o tym zeby mu syfu narobic. Nie mowie o tym zeby go pobic czy cos, ale pare telefonow do jego znajomych/rodziny.
gratulacje za przeczytanie
Napisane przez saja13
To podszywanie sie pod BM to jakis problem z ego? Niedowartosciowanie? czy co? czy na darmowy garnitur liczysz?