Napisane przez 94piotrek
Chodzo plotki, ze każdy dostanie dolarsy, nawet Ci co nie stajkowali :yaoming :

Napisane przez 94piotrek

Napisane przez 94piotrek
ja już dostałem :fuckyeah
wukaesiak, jak wrzucić tak dobrze widoczny wykres z pt4 ![]()
męczę się z tym i nie mogę ogarnąć... wyskakuje tylko miniaturka na której gówno widać
Napisane przez Woocash
Wiadomo kiedy będzie rozliczenie?
po tylu dniach picia delikatnie mowiac nie jestem w formie, wiec mam nadzieje, ze do piatku sie wyrobie, bo poki co tak jest ![]()

Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Woocash
Wiadomo kiedy będzie rozliczenie?już było
Jaszczomp cicho bo nie pojedziesz ze mnom do uzbekistanu 
No to Panie ogarnij sie z chlaniem i docisnij ten staking do końca, potem będziesz chlał
Napisane przez Woocash
No to Panie ogarnij sie z chlaniem i docisnij ten staking do końca, potem będziesz chlał![]()
Ułatw mi (i sobie) zadanie WuKaeSie, i jak zaczniesz rozmawiać o przedłużeniu/rezerwacjach, to zacznij to robić od razu w odpowiednim miejscu (-> nowy temat w dziale staking), a nie tu ![]()
Profitu
U.
Napisane przez Woocash
pewnie znowu chleje
jak mnie dobrze znajo
Umówmy się tak, że jak nie skończę do środy włącznie, to w czwartek rozliczam niezależnie od ilości rozegranych rąk :fdrink
![]()
Napisane przez babel92
mówiłem Ci że ten program do rysowania wykresów jest zajebisty!
pamiętam to jak dziś
Nie kapuije... na wykresie wyzej przy 40,922 rekach masz ~850$, a w tym wklejonym dzisiaj dalej masz 40,092 i ~500$.
Poza tym - wez to panie juz rozlicz bo chyba nigdy nie dobijesz do 50k
Napisane przez Woocash
Nie kapuije... na wykresie wyzej przy 40,922 rekach masz ~850$, a w tym wklejonym dzisiaj dalej masz 40,092 i ~500$.Poza tym - wez to panie juz rozlicz bo chyba nigdy nie dobijesz do 50k
![]()
Przypadek
![]()
![]()