melduję, że wróciłem..chory
także zapewne gierka w weekend jak się wykuruję. W niedzielę na obczyźnie była sesja ciśnięta jednak bez sukcesów - podsumuje wszystko przed graniem kolejnej // blejk nie było zbytnio 'wolnych chwil' także ogarniemy w tym tygodniu
Ok, nie spieszy się. Zebyś czasem tu nie odebrał niczego jako atak, poprostu ciekaw jestem co grać przy konkretnym rollu. Pozdro :f_drink:.
choroba chyba puściła na dobre także powoli powininem wracać do grindu, spróbuję trochę podkręcić na finiszu ♠_wink: natomiast jeśli chodzi o to jak wyglądają na ten moment liczby
[895/1000] roll: $15 746,67
jedno słowo co do wczorajszej gierki - dramat
jedno jedyne światełko w tunelu w TKO z 20:30 gdzie było bodaj 1/40 a skończyło się po dwóch spotach na 35th ![]()
w każdym razie
[1014/1000] roll: $14 184,92
właśnie miałem pisać wszystkim żeby podrzucili na dniach info gdzie słać po rozliczeniu, jak widać minimum ilościowe zostało osiągnięte przed czasem także wedle wstępnych założeń gramy do końca tego tygodnia - ostatnia sesja 15.03
najprawdopodobniej tak, przy czym będę potrzebował trochę czasu na zamknięcie kilku spraw w firmie a potem jedziemy z vol2
Mi na WaffleBubble
Mowisz ze planujesz grac niedziele na stejku, jesli planujesz grac jubileuszowe Sunday Million, to jak dla mnie moglbys dorzucic do stejka. Mysle ze wszyscy inwestorzy sie zgodzą, chyba ze grasz za swoje.
spoko spoko, w poniedziałek czy tam wtorek dzielimy się bańką
a co do wspólnej gierki to gram pt/sob/nd i zaraz po ostatniej sesji rozliczam także prośba do tych, którzy wciąż tego nie uczynili dajcie znać gdzie i na jaki nick posłać $$..następnie 1/2 tygodnie przerwy i zapewne ruszymy z kolejną ofertą
Napisane przez blejk8e
Da rade na netka jak coś?
bez problemu ![]()
odpaliłem wczoraj kilka stolików, ale czułem że organizm nie jest w najwyższej formie, dograłem tylko te turki i poszedłem w kime - dzisiaj pełny sił także za jakieś 2/3h prawdopodobnie zaczynamy i oby do rana
[1113/1000] roll: $13 156,99
kilka deepków na odbicie tego zjazdu jednak nie pykło
rozliczenie:
profit 8156,99$
profit gracza 4078,5$
do podziału 5000$+4078,49$=9078,49$
blejk8e - 4% - 363,14$ ♠_drink:
maynardfan88 - 5% - 453,92$ ♠_drink:
WaffleBubble - 10% - 907,5$ ♠_drink:
animus05 - 10% - 907,5$ ♠_drink:
seedorf333 - 15% - 1361,77$ ♠_drink:
anhtu - 2% - 181,57$ ♠_drink:
hbo06 - 9% - 817,06$ ♠_drink:
animus masz taki sam nick na starsach jak tutaj? wole sie upewnic przed wyslaniem $$, blejk a Ty podrzuc mi jeszcze maila do netka ![]()
gdzie się dało to poszło, pozostalych proszę o info i rzecz jasna zapraszam tutaj Feedback
E: Waffle, animus..skroiłem Was na 35centów
doślę po pracy
Przyjmij zapro na pm podam maila. Dzieki za stack, regnij 5% na nastepny jakby się coś zwalniało. A jak nie to przy 4 pozostane.