.
Tak, al epoki co slabo idzie
35 miejsce w 5,4 turbo KO QQ <AJ podobnie w 2,2$ turbo
Tak, al epoki co slabo idzie
35 miejsce w 5,4 turbo KO QQ <AJ podobnie w 2,2$ turbo

Roll: 2005$
MTT: 65/1000
Jutro będę grał mniej więcej to samo co dzisiaj. Wywalę tylko ten super turbo na 888 za 12$.
Napisane przez Strider444
Dlaczego go wywalasz? Z ciekawości, bo też go gram
Ten turniej ma 3min blindy co powoduje ze jest dosyć wariancyjny. Wolałbym już zagrać monday twins za 22$ ![]()
Edit: zle trochę wyjaśniłem dlaczego go nie chce grac z rollem ponizej 2k$. W turnieju z tak szybka struktura blindow ciężko jest wyrobić jakiegoś mega dużego edga grając w późnej fazie na 4-9bb i moje ROI w tym turnieju będzie dosyć niskie w longrunie. Wydaje mi się ze bardziej profitowa opcja dla nas wszystkich jest zagranie jakiegoś innego turnieju z podobnym wpisowym ale w formule turbo lub non turbo
Jeśli roll pójdzie w góre to pewnie będę grał czasami ten turniej

Na koniec był jeszcze semiFT w super turbo za 5$ na 888.
Roll: 2005,46$
MTT:122/1000

Roll: 1860,59$
MTT 147/1000
Wczoraj nie grałem bo analizowałem
Dzisiaj grałem głownie turbosy bo na tygodniu po pracy nie chce grac jakiejś dlugiej sesji
Jutro odpoczynek a pozniej 3 dni cisne moze w ten weekend cos wpadnie
Taka prośba do raililngu, jak to nie problem dla Ciebie, mógłbyś wrzucać krótkie info jak zaczynasz sesję i w przypadków deepów.
Będziemy wtedy na bieżąco kiedy grasz i kiedy są deepy co byśmy mogli kibicować:f_drink:
GL:f_thumbsup:
Ok
Jak nie zapomnę to będę pisał kiedy zaczynam. Jeśli chodzi o deepy to często bywa tak ze nie mam na to czasu bo nie chce się rozpraszać no chyba ze bede miał mało stolików to dam rade. Niby mógłbym na przerwie pisać o deepach ale wole ja wykorzystać w inny sposób
Cześć. Dzisiaj będę grał od ok 18. Jutro chciałbym zagrać saturday 6-max za 22$, biga 33 i saturday KO za 27$, ale bankroll mi nie pozwala wiec jesli nikt nie bedzie zgłaszał sprzeciwu to zagram te 3 turnieje 50/50 ( 50% longterm a w 50% gram za swoje )