212turko
-600$
Dużo dipów i semidipów było, ale brakuje domknięcia. Nie będe wymieniał bo postanowiłem nie narzekać;)
pomyślałem by podzielić rolla na krzaki. obv wszystkie transfery beda do ewentualnego wglądu. Jakies sprzeciwy?
Napisane przez piachu01
212turko
-600$
Moglbys rozwinac temat?
Od kiedy liczysz zagrane turnieje? Bo wg sharka to sie nie zgadza.
gl gl
jestem za graniem na 888 i party
ale też jestem przeciw graniu hotów 55/bigów 44 i 55 przy obecnym rollu, bo to już trochę za ostry gumbol
tez ofc jestem za krzakami. No h55 odpada ale b44 obowiązkowo, co do h44 to można się zastanawiać, bo jest dosc soft.
Od nocnej sesji w sobotę.
Na sharku widać, że gram fifty50, ale oferta dotyczyła tylko mttt i 180 więc nie martwcie się - one nie są wliczone w staking
Dzisiaj raczej bez sesji za to jutro bedzie grane na pewno
Pierwsze ft. 11$ 4k gdt ale qq<aj i out 5ty. Po jutrzejszej sesji dam podsumowanie
out na sft 22$ z 19;/
Ogólnie run straszny, ale nie będę przecież was zamęczał linkami z bedbitami. 440/1k i rol 4050$. Najbliższe sesje będą grane raczej tylko na ipoker+888 by z mniejszymi fieldami zmniejszyć wariancje. Widzę, że ktoś już traci nadzieję we mnie, ale ja się nie poddaje;) jutro lub we wtorek kolejny wpis

Jakiś screen, że coś sie dzieje. Hu zaczynałem ze strata 1:6, ale odrobiłem do 1:2 i ostatnia reka a9<a8. Oprócz tego dzisiaj 5ty,9ty,10ty. Odrobiłem z małą nawiązką ostatnie 2 sesje na ipokerze. Ide spać, a rano wpiszę ilość turków i roll.

przy 4 osobach kolor vs 2 pary za wszystko na czwartej karcie ale my spadło. roll 4k turków 510/1k