Nie dostałem zwrotu.
Prosiłbym o odesłanie pieniążków. Chciałbym zaplanować budżet na 2014 i zwrot od Ciebie jest jego kluczowym elementem.
Drogi Wohrze, w związku z Twoim niepoważnym podejściem do rozliczenia stejka jestem zmuszony zrezygnować z wykupienia 60% udziałów z następnego long terma.
Napisane przez 6th
Drogi Wohrze, w związku z Twoim niepoważnym podejściem do rozliczenia stejka jestem zmuszony zrezygnować z wykupienia 60% udziałów z następnego long terma.
![]()
Gacek i kfas podajcie prosze wasze nicki ze starsow na priv, reszcie wyslalem juz$.
Napisane przez Rebusik
Ja nadal nic nie dostałem, kiedy mogę się spodziewać wpłaty?
"Rebusik" na starsach to nie ty? ![]()
kfas i gacek rozliczony.
.
Staram sie zachowac profesjonalnie, robie to do czego sie zobowiazalem. To ze stejk jest zatopiony nie znaczy ze bede teraz staral was sie splacic za jakakolwiek cene. Wystarczy ze juz zrobilem gafe z rebusem ![]()
Mam rozumiec ze za to ty poczuwasz sie do obowiazku oskarzyc mnie o jakiekolwiek oszustwo? Moze lepiej zastanow sie co robisz, bo to juz nie jest zabawne. Jestem w stanie przejsc przez jakies docinki w stylu : gratulacje itd, ale domniemywac oszustwa czy kradziezy to juz zupelnie inna sprawa.
A odnosnie sharkscope mysle, ze nie strackowal badz nie trackuje niektorych rebuy, nie wiem.
Rebus prosze o nick ze starsow
.
Jestes ostatnia osoba, ktorej bym zaufal, wiec po prostu prosze o udokumentowanie stakingu. Nie widze tu zadnego oskarzenia z mojej strony, wiec nie zmyslaj. Malo mnie interesuje czy uwazasz, ze sharkscope nie strackowal Ci rebuyi, poki co stake uwazam za nierozliczony. Czekam, bo jeszcze nie wiem do jakiego stopnia chujowy feedback Ci wystawic, that`s all. A na docinki w pelni zasluzyles swoja zenujaca gra i postawa.
No jesli dobrze rozumiem pierwsza wypowiedz to gdybym dodal RB do zwrotow to bylby to dowod na prawdziwosc mojego rozliczenia. WOW
Rozumiem ze gen chodzi Ci o kase. Gdybym dodal rb i hajs sie zgadzal ze sharkscopem nic by cie wiecej nie interesowalo ale z racji ze nie dodaje i sie nie zgadza to drazysz dalej,nie wiem co ma piernik do wiatraka ale dobrze. Podaj mi maila to wysle ci cala moja historie konta od pokerstars w okresie stejku. Zapewniam cie juz teraz, ze nie znajdziesz tam nic co nie zgadzaloby sie z moja oferta.
Coz za ironia, tak bardzo mi nie ufasz a jednak byles moim najwiekszym stejkerem ![]()
w/e Po prostu podaj mail
Rebus hajs wyslany :fdrink
abstrahujac od rzetelnosci rozliczen, systematycznosci railingu, volume srolume, skilla do mikro mtt itd dosc zastanawia mnie dlaczego tak jedziecie z Woherem.
http://pokerdope.com/tournament-variance-calculator/
pobawcie sie ta stronka, zobaczcie jak gowniane potrafia byc mtt, zwlaszcza te gigant fieldowe starsowe turki, dodatkowo pare epic watkow z 2+2 gdzie topowi regowie byli b/e z wielkich probek (np. Thelipofunds do pewnego momentu)
pozdro
Napisane przez jeffreyPL1
Napisane przez Woher90
Napisane przez jeffreyPL1
Napisane przez Woher90
Napisane przez Rebusik
Ja nadal nic nie dostałem, kiedy mogę się spodziewać wpłaty?"Rebusik" na starsach to nie ty?
kfas i gacek rozliczony.Napisane przez jeffreyPL1
Rozumiem, ze nie poczuwasz sie do dodania rb Woher, wiec poprosze w takim razie inny dowod na prawdziwosc Twojego rozliczenia, bo poki co kwota sie nie zgadza.Staram sie zachowac profesjonalnie, robie to do czego sie zobowiazalem. To ze stejk jest zatopiony nie znaczy ze bede teraz staral was sie splacic za jakakolwiek cene. Wystarczy ze juz zrobilem gafe z rebusem
Mam rozumiec ze za to ty poczuwasz sie do obowiazku oskarzyc mnie o jakiekolwiek oszustwo? Moze lepiej zastanow sie co robisz, bo to juz nie jest zabawne. Jestem w stanie przejsc przez jakies docinki w stylu : gratulacje itd, ale domniemywac oszustwa czy kradziezy to juz zupelnie inna sprawa.
A odnosnie sharkscope mysle, ze nie strackowal badz nie trackuje niektorych rebuy, nie wiem.Rebus prosze o nick ze starsow
![]()
Jestes ostatnia osoba, ktorej bym zaufal, wiec po prostu prosze o udokumentowanie stakingu. Nie widze tu zadnego oskarzenia z mojej strony, wiec nie zmyslaj. Malo mnie interesuje czy uwazasz, ze sharkscope nie strackowal Ci rebuyi, poki co stake uwazam za nierozliczony. Czekam, bo jeszcze nie wiem do jakiego stopnia chujowy feedback Ci wystawic, that`s all. A na docinki w pelni zasluzyles swoja zenujaca gra i postawa.
No jesli dobrze rozumiem pierwsza wypowiedz to gdybym dodal RB do zwrotow to bylby to dowod na prawdziwosc mojego rozliczenia. WOW
Rozumiem ze gen chodzi Ci o kase. Gdybym dodal rb i hajs sie zgadzal ze sharkscopem nic by cie wiecej nie interesowalo ale z racji ze nie dodaje i sie nie zgadza to drazysz dalej,nie wiem co ma piernik do wiatraka ale dobrze. Podaj mi maila to wysle ci cala moja historie konta od pokerstars w okresie stejku. Zapewniam cie juz teraz, ze nie znajdziesz tam nic co nie zgadzaloby sie z moja oferta.Coz za ironia, tak bardzo mi nie ufasz a jednak byles moim najwiekszym stejkerem
w/e Po prostu podaj mailRebus hajs wyslany :fdrink
Co ma rb do rozliczenia w ogole? Ja na Twoim miejscu po takiej kompromitacji i przetorbieniu 2 razy kasy inwestorow z abi microsowym w dodatku podczas 0,5 roku (sick) po prostu dodalbym rb do wyniku, jak tez robia inni na forum.
Nie ufam Ci po tym stackingu i sposobie jego prowadzenia, zreszta chyba nie jestem odosobniony w tym.
Wrzuc link do historii tutaj, wszyscy inwestorzy maja prawo sprawdzic.
Wlasnie nie wiem co ma
A ja z kolei na twoim miejscu nawet nie pomyslalbym o tym by prosic gracza o cos na co sie nie umawialismy wczesniej. Tak pol roku dla mnie to tez sick, wszystko bylo zaplanowane na miesiac potem byl reload, zgodzilem sie zmienic caly shedule "dla zmienjszenia wariancji". Takze nie dolozylem tylko 4sng ale zmienilem caly swoj plan tylko po to by nie storbic drugi raz tak szybko to bylo i tak po jakis 3k w dol z drugiego reloada. Do cb wiele rzeczy nie trafia, chociazby to ze wszelkie internetowe strony nie trackuja wszystkich $ ktore przchodza przez pokerromy , sharkscope pokerprolabs czy pokertableratings.
Wracajac do sedna, takimi danymi nie dziele sie na publicznym forum. Ponawiam swoja prosbe o podanie maila. Jesli ktos jeszcze z inwestorow zyczylby sobie to oswiadczenie od pokerstars to prosze wyslac do mnie maila na priv
![]()