Ja na starsy na ratajpoker zajebioza gg , gl
Poszły zwroty, proszę jeszcze Animusa i Denyego o dosłanie nicków, bo w historii pokazuje ost. 60 dni
poszło, zmienili stronę startową i nie wyskakuje żaden komunikat o wiadomościach...
To jeszcze tylko Animus
No jak to nie znasz nicku gościa który stakował Cie już z 4 razy, eh tak samo jak tutaj animus05. Shipuj dalej.
wolałem się upewnić, bo juz ostatnio wysłałem nie tam gdzie trzeba
Zagram main event ipopsa za 100e, 50% biore na sb ;]
sprzedalem % ziomeczkom na scoopa progressive sko za 215. Takze biore 30% z longa i jedziemy, gl
nie gram monsuna, biore 50% ze stejksa na ME scoopa za 109, gl
po sesji skrobne podsumowanie
Fajnie jakbyś napisał przynajmniej raz w tygodniu co się dzieje bo pamiętam że podobne sytuacje jak teraz były także w stakingach na sity co nie jest komfortowe dla udziałowców.
sryy, rzeczywiście prowadzenie railingu nie jest moją mocną stroną. Nie pisałem, bo mało grindu ostatnio.
Miałem 8 dni odpoczynku od pokera online, spowodowanych głównie piękną pogodą i otwarciem ''nowego'' klubu pokerowego w krk, a w zasadzie to przeniesieniem starego w nowe miejsce.
Na tą chwilę mamy 1665 mtt, ~10,1k$+
Do końca potrzebuje ok. 8 sesji, czyli max 2tyg
+12,580 87mtt left.
Do końca 2 sesje, czyli do końca tygodnia powinienem się wyrobić
Witam wszystkich, do umówionych 2k mtt zostało co prawda 60 turków do rozegrania ale proponuje rozliczyć w tym momencie. Nie ma jak grindować jak codziennie tyyle meczy ;))
podsu:
Spoiler

tj. 12587,59$+
wszyscy chcą piniądze tam gdzie dostali zwrot?
Tak jak ostatnio, jakbyś wystawiał kolejny stejk to chętnie wezmę coś do 2k w zależności od oferty.
Pozdrawiam, stały inwestor
Jeżeli będziesz wystawiał coś podobnego także będę zainteresowany - booknij mi 5-10% pls