Również prosiłbym o jakiś update.
Witam.
Pewnie wielu z Was zastanawia się czemu nie oddaję hajsu, skoro co jakiś czasu shipuję turki. Pragnę wyjaśnić, że to nie jest tak, że mam hajs, a nie chcę go oddać. Będę szczery, nie są to moje jedyne długi. Cały czas gram pod skrzydłami GC, więc siłą rzeczy muszę oddawać część profitów, niejednokrotnie musiałem odrabiać duży mu, poker to właściwie moje jedyne źródło utrzymania plus wspomniane wcześniej długi, to wszystko składa się na to, że nie byłem w stanie oddawać przez ostatni czas. Na szczęście zaczynam wychodzić na prostą, a od teraz większość potencjalnego profitu będę przeznaczał na spłatę tego stejka. Wiem, że nie jest to komfortowa sytuacja dla Was, jak i dla mnie. Proszę jednak jeszcze o trochę czasu i wyrozumiałości.
Pozdrawiam.
Witam,
wysłałem po 1% do: kfas, pokerface1719, Szp4Q, jerryfci, BlinkEye oraz animus05.
1% i ludzie się cieszą jakby w totka wygrali:) W takim tempie to wam inflacja zje tę kasę:)
Witam,
wysłałem po 2% do: kfas, pokerface1719 oraz po 1% do: Szp4Q, jerryfci (wysłałem na krzymen) oraz animus05.
Witam,
wysłałem po 1% do: kfas, pokerface1719, jerryfci (wysłałem na krzymen) oraz animus05.