Skip to forum
Notifications
Clear all

plo 100 50k hands

63 Posts
10 Users
0 Reactions
3,722 Views

.

Reply
Kamil181

hujowo gram plo50 ale co gram to w pizde wiec volume tez mierne odechciewa sie grac jak cos ruszy to napewno dam znac

Reply
majslaw

ehh ujowo rozumiem ale mglobys zapodac jakies cyfry
chcielibysmy wiedziec jak cirka stoimy z tym stackingiem

Reply
Kamil181

-1100 malo gram choruje troche satelitek pogralem zeby rakeback podbic bo wiecej fishkow siedzi, probujac wygrac wejsciowke do storma , przekrocze 40k rozdan dam znac

Reply
Kamil181

tak jak widac

Spoiler

musialem to wstawiac bo ciezko mi gra idzie co odpalam stoly to w pizde
po analizie wyszlo ze ostatnio duzo trace na riverach gdzie agresywni gracze dobieraja do backdoor nutsow , gdyby nie opcja run it twice to pewnie byloby z dwa razy tyle na minusie bo 80% pierwszych wylozen przegrywam , jesli dalej bede przegrywal to przy 1500 w bankrollu zejde na plo25 zeby uratowac czesc rolla ;/ pozdro

Reply

.

Reply
Kamil181

nie gram prawie wogule nic sie nie zmienilo

Reply
majslaw

zyjesz swietujesz?

Reply
Kamil181

swietuje od paru dni , odpoczynek dobrze mi zrobil co z tego wyjdzie zobaczymy za pare k handow

Reply
AABurzaAA

Zarzuć jakimś wykresikiem :)

Reply
majslaw

ok kolego
zarzuc jakies konkrety bo jak narazie zero info od ciebie a w sumie juz tydzien obsuwy jest

Reply
maniac7

Kamil ten wątek jest od tego, żebyś nas informował w miarę na bieżąco sam od siebie, a nie po to, żeby udziałowcy sami prosili się o wykres. Im częściej wrzucasz tu konkretne informacje, tym my jesteśmy bardziej zorientowani, czy zainwestowane przez nas pieniądze procentują. Na pytanie inwestora "jak tam?" odpowiadasz:

Napisane przez Kamil181
hujowo gram plo50 ale co gram to w pizde wiec volume tez mierne odechciewa sie grac jak cos ruszy to napewno dam znac

Moim zdaniem to niepoważne podejście do nas i do stakingu. Postaraj się bardziej regularnie informować nas, jak się mają sprawy. To absolutnie nie jest atak na Twoją osobą. Po prostu chciałbym wiedzieć tylko, czy moja inwestycja przynosi zyski, czy straty, co robisz w tym kierunku, żebyśmy wszyscy byli zadowoleni z przebiegu stakingu, czy grasz regularnie i jak wygląda volume. Napisz jeszcze kiedy przewidujesz zakończenie stakingu.

Reply
kolanko1990

Napisane przez maniac7
Kamil ten wątek jest od tego, żebyś nas informował w miarę na bieżąco sam od siebie, a nie po to, żeby udziałowcy sami prosili się o wykres. Im częściej wrzucasz tu konkretne informacje, tym my jesteśmy bardziej zorientowani, czy zainwestowane przez nas pieniądze procentują. Na pytanie inwestora "jak tam?" odpowiadasz:

Napisane przez Kamil181

Moim zdaniem to niepoważne podejście do nas i do stakingu. Postaraj się bardziej regularnie informować nas, jak się mają sprawy. To absolutnie nie jest atak na Twoją osobą. Po prostu chciałbym wiedzieć tylko, czy moja inwestycja przynosi zyski, czy straty, co robisz w tym kierunku, żebyśmy wszyscy byli zadowoleni z przebiegu stakingu, czy grasz regularnie i jak wygląda volume. Napisz jeszcze kiedy przewidujesz zakończenie stakingu.

nie jestem inwestorem więc pewnie zaraz zostanę poproszony o niewypowiadanie się w tym wątku ale dodam że dla niektórych inwestorów staking to jedyne źródło dochodu :rolleyes:

Reply
Kamil181

jesli nie gram to nie wrzucam wykresu proste ! przez ostatnie dni wogule mnie nie bylo online ze wzgledow prywatnych , nie mialem przez to ochoty na gre , a do sprawy podchodze profsejonalnie bo sam tez jestem inwestorem i zauwaz ze tez trace, spedzilem sporo godzin na analizach i trenigach mindsetowych, a na grze jakas mala garstke , a staking planuje zakonczyc do czwartku tego tygodnia .pozdro

Reply
Kamil181

Napisane przez kolanko1990

Napisane przez maniac7

Napisane przez Kamil181

nie jestem inwestorem więc pewnie zaraz zostanę poproszony o niewypowiadanie się w tym wątku ale dodam że dla niektórych inwestorów staking to jedyne źródło dochodu :rolleyes:

dlatego w tym liczy sie dobry brm chyba nie ? mozesz sie wypowiadac ale czy nie lepiej wyjsc sobie na powietrze zamiast siedziec jak gamon przed monitorem i marnowac czas w kwestii ktora cie nie dotyczy .pozdro

Reply
Kamil181

pelen energi i checi do gry zasiadlem do sesji porannej wynik -450 pokazal ze zagram jeszcze jedna taka sesje a bede zmuszony zejsc na plo25

Spoiler

Reply
majslaw

ok Kolego

możesz coś konkretnie napisać????

bo w sumie coś powłóczysz jakimiś wynikami , ale bez dat etc....

termin steika już minoł więc może jakie konkrety ???
odrabiasz , konczymy czy cosik??

a nie jak w tej chwili , chce mi sie to gram , nie chce mi sie to nie i pies ich jeb.....

jakis konkret poprosze???

Reply
Kamil181

no moge napisac, jak nie gram to co mam wstawiac , nic sie nie zmienilo nie potrafie juz trzepac takiego volume bo bardziej skupiam sie na jakosci mojej gry , dobije do 50 k i wtedy skonczymy . a po co mialem grac jak pyschycznie nie bylem nastawiony na kolejna porazke i wolalem odczekac zlapac swiezosc,
taka teraz mam i gram w miare mozliwosci .

Reply
Kamil181

termin daje sobie do tej niedzieli

Reply
majslaw

ok kilka zdan i wystarczy , czyli wstepnie niedziela

Reply