No nie wiem czy spłaci. Masowe 5/6 we freerollach.
Może w pot limit omaha jest dobry? (pewnie tak, całe życie grał mss w NL hodem - łatwo się przestawić). :yaoming :
PLO400=>PLO200 i PLO 100=> ........ PLO5=> Freerolle i satki za FPP => bieganie z gołą dupą za pieniądze=> ...... sky is the limit
Napisane przez Dundersztyc71
PLO400=>PLO200 i PLO 100=> ........ PLO5=> Freerolle i satki za FPP => bieganie z gołą dupą za pieniądze=> ...... sky is the limit
Pierwszy czarny członek (dlatego tak chętnie się odwracał do kolegów na filmiku), który odwrócił czasoprzestrzeń.
tak kończą hazardziści;)
Miałem farta, że zdążyłem wcześniej wypłacić od niego pieniądze. Ale to jest żenada, że znowu 8 dni bez odzewu "zaraz coś napiszę" hahahaha. Sorry Countit, ale traktujesz inwestorów przedmiotowo i "czarny członek" powinien być Ci odebrany bo już nie reprezentujesz szkoły pokerstrategy.
Dobra, dobra Panowie, jakby nagle napisał, że "była chujnia, ale się odbuduję na NL 25, który przeszedłem 66 razy i potrzebuję 750$ na 30 BI" to nawet byście nie pytali co z rake tylko byście procenty rezerwowali byle zarobić
Okazja czyni wiadomo kogo, a środowisko dla yumaczy jest tutaj doskonałe, widzę, że ostatnio bobek81 zajumał 350 zł wystawiając staking na NL 5... WTF? Zajumał 350 zł na stakingu na NL5???
Co dalej, klocek94 zajuma 50$ na stakingu na NL2??? Może staking na freerolle z rebuyami za 20c i mozna zajumać na flaszkę i paczkę fajek. Zaraz zacznę szanowac gości spod Lidla, co proszą "szefie dorzuć 50 gr do Argusa"
Strategio opamiętaj się!!
Strategio opamiętaj się!!
Podstawowe zasady
Na forum stakowania są trzy podstawowe zasady, które będą przestrzegane bez wyjątków:1) PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy dotyczące stakowania pomiędzy graczami.
2) PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów dotyczących oszustw. Nie będziemy podawali żadnych danych personalnych potencjalnego podejrzanego.
Pokerstrategia niczemu tu winna nie jest. Ludzie chcieli dzial, w ktorym mozna sie okradac to im go zrobili.
Napisane przez przemek20011
Podstawowe zasady
Na forum stakowania są trzy podstawowe zasady, które będą przestrzegane bez wyjątków:1) PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy dotyczące stakowania pomiędzy graczami.
2) PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów dotyczących oszustw. Nie będziemy podawali żadnych danych personalnych potencjalnego podejrzanego.
![]()
reakcja większości stakujących na takie info...
Nie będe sie zbtynie rozpisywał co do mojej histori moich ostatnich miesięcy, jeżeli ktoś chce to pisałem o tym na niemieckim forum, ale nie chce tego tutaj używać, żeby nie wyglądało to jak jakaś wymówka.
Z góry od razu, każdy dollar kasy której wam sie należy wróci też do was, staram sie żeby jak najszybciej to sie stało, ale na pewno nikt nie zostanie ominęty.
Jakoś 3-4 Tygodnie temu znowu mi sie kompletnie cała baza danych rozpierdoliła i nie miałem żadnej możliwości wykazać wyniku stakingu. Niestety dalej nie mam, rozdania mam, bo dostałem od supporta, ALE Holdem Manager 2 nie chce ich importować a PT4 pokazuje bardzo dziwne wyniki. Cały czas gadałem ze supportami i stronki i trackerów i dopiero dzisiaj dostałem "dobrą" wiadomość od HM2 że jest to teraz znany błąd i że pracują nad tym.
Hi, my name is Chris.
This is a known issue.
I do not have an ETA on the timeline for this being fixed.
I have added your email to the list to be notified when it is resolved.
The internal # for future reference is 7676
Thank you
Myśle że jest jakiś minus 2500$ przed RB, co daje jakieś -1500$ po, ale też niewiem tego dokładnie, no bo z cashiera nie da sie tego wyczytać i dlatego czekam na update od HMa.
Moge was tylko jeszcze raz przeprosić za tą całą sytuacje, bardzo źle się z nią czuje i mam nadzieje że jak najszybciej mi sie zdoła ją kompletnie usunąć, choć posmak zawsze zostanie.
Tutaj jeszcze jest link od supportu gdzie jest moja cała HH od 1.04.2014, może ktoś na swoim spróbuje, najlepiej na PT3, którego nie ma, a który też trackuje Winningpokera. Jeżeli by sie udało to prosze wstawić wykres/results od 7.04.2014 na filtr z limitami: NL100, NL200, NL400
http://livepokersupport.com/HH/HH_GayAndProud_after_01_04_2014.zip
Za 2-3 tygodnie dostaje kase na ACR od affilata i mam tam jeszcze troche tych fpp na wymianie więc nieważne jaki wynik jest, pierwsza część kasy, mam nadzieje że w miare duża na pewno wtedy wpłynie na wasze konta a reszta mam nadzieje niedługo po. Ale tak jak pisałem, na pewno nie jest tak, że zostaniecie na waszych żądaniach.
Co do PLO: Tak gram, bo sobie wpłaciłem 100$ na Starsach i zaczełem grać na PLO2 i sie powoli odbijać więc też z tej kasy będe wysyłał.
I co do ludzi którzy mówią że oszukałem i innych co mnie bronią, bardzo mi miło, ale no niestety wyglądam bardzo niefortunie z tą sprawą i daje sobie z tym sprawe, więc nawet nie moge sie bronić, tylko jedyne co mi zostało to spłacić jak najszybciej stakerów i troche uratować wizerunek.
Napisane przez Countit
Nie będe sie zbtynie rozpisywał co do mojej histori moich ostatnich miesięcy, jeżeli ktoś chce to pisałem o tym na niemieckim forum, ale nie chce tego tutaj używać, żeby nie wyglądało to jak jakaś wymówka.Z góry od razu, każdy dollar kasy której wam sie należy wróci też do was, staram sie żeby jak najszybciej to sie stało, ale na pewno nikt nie zostanie ominęty.
Jakoś 3-4 Tygodnie temu znowu mi sie kompletnie cała baza danych rozpierdoliła i nie miałem żadnej możliwości wykazać wyniku stakingu. Niestety dalej nie mam, rozdania mam, bo dostałem od supporta, ALE Holdem Manager 2 nie chce ich importować a PT4 pokazuje bardzo dziwne wyniki. Cały czas gadałem ze supportami i stronki i trackerów i dopiero dzisiaj dostałem "dobrą" wiadomość od HM2 że jest to teraz znany błąd i że pracują nad tym.
Hi, my name is Chris.
This is a known issue.
I do not have an ETA on the timeline for this being fixed.
I have added your email to the list to be notified when it is resolved.
The internal # for future reference is 7676
Thank you
Myśle że jest jakiś minus 2500$ przed RB, co daje jakieś -1500$ po, ale też niewiem tego dokładnie, no bo z cashiera nie da sie tego wyczytać i dlatego czekam na update od HMa.
Moge was tylko jeszcze raz przeprosić za tą całą sytuacje, bardzo źle się z nią czuje i mam nadzieje że jak najszybciej mi sie zdoła ją kompletnie usunąć, choć posmak zawsze zostanie.
Tutaj jeszcze jest link od supportu gdzie jest moja cała HH od 1.04.2014, może ktoś na swoim spróbuje, najlepiej na PT3, którego nie ma, a który też trackuje Winningpokera. Jeżeli by sie udało to prosze wstawić wykres/results od 7.04.2014 na filtr z limitami: NL100, NL200, NL400
http://livepokersupport.com/HH/HH_GayAndProud_after_01_04_2014.zip
Za 2-3 tygodnie dostaje kase na ACR od affilata i mam tam jeszcze troche tych fpp na wymianie więc nieważne jaki wynik jest, pierwsza część kasy, mam nadzieje że w miare duża na pewno wtedy wpłynie na wasze konta a reszta mam nadzieje niedługo po. Ale tak jak pisałem, na pewno nie jest tak, że zostaniecie na waszych żądaniach.
Co do PLO: Tak gram, bo sobie wpłaciłem 100$ na Starsach i zaczełem grać na PLO2 i sie powoli odbijać więc też z tej kasy będe wysyłał.I co do ludzi którzy mówią że oszukałem i innych co mnie bronią, bardzo mi miło, ale no niestety wyglądam bardzo niefortunie z tą sprawą i daje sobie z tym sprawe, więc nawet nie moge sie bronić, tylko jedyne co mi zostało to spłacić jak najszybciej stakerów i troche uratować wizerunek.
![]()
:facepalm::yaoming ::yaoming :
Cholerna awaria i niefortunna sytuacja!!! :yaoming :
Potwierdzam, że na moim kompie tak samo nie da się Kantitowych rąk zaimportować ale pewnie i tak mi nikt nie uwierzy 
Napisane przez Countit
Co do PLO: Tak gram, bo sobie wpłaciłem 100$ na Starsach i zaczełem grać na PLO2 i sie powoli odbijać więc też z tej kasy będe wysyłał.
Kropka.
Napisane przez wukaesiak
Potwierdzam, że na moim kompie tak samo nie da się Kantitowych rąk zaimportować ale pewnie i tak mi nikt nie uwierzy
Potwierdzam

PS. Do stakerów:
Spoiler
Napisane przez Countit
wy Paliaki nawet na wytłumaczenie w Waszym cebulackim języku nie zasługujecie... weźta se tłumacza googla i przetłumaczta sobie z niemiaszkowego, albo żryjta cebula!"
https://forums.pokerstrategy.com/de/forum/thread.php?threadid=1566668&threadview=0&hilight=&hilightuser=Countit&page=19
PS. Do stakerów:
Spoiler
Napisane przez Countit
wy Paliaki nawet na wytłumaczenie w Waszym cebulackim języku nie zasługujecie... weźta se tłumacza googla i przetłumaczta sobie z niemiaszkowego, albo żryjta cebula!"
![]()
no niestety shot na plo25 sie nie udał, ale plo10 dalej rozwalam, więc rolla nie przepierdoliłem