Będę wrzucał update'y co kilka k rąk. Pierwsza sesja za mną, bez większej historii, kilka 2outerów na river w kluczowych spotach i roll pomniejszył się o 2.5BI.
Balansuję pomiędzy -1BI, a -6 BI, aktualnie jest -5. Gdybym spadł poniżej 1000$, to zejdę na limit niżej. Wydaje mi się, że teraz jednak wszystko idzie w dobrym kierunku. Jutro i w niedzielę powinienem sporo zagrać więc wyniki mam nadzieję znacząco się poprawią.
Pozdro
Cześć,
przepraszam Panowie, że nie daję znaku życia, ale jestem teraz bardzo zajęty sprawami na uczelni. Bardzo ciężko mi o chwilę wolnego czasu. Do czwartku będę nieosiągalny i dopiero po czwartku wrzucę jakiś update.
Sytuacja wygląda fatalnie. W życiu nie zdarzył mi się tak fatalny okres.
Wszystko widać na wykresie, nie dość, że liczba rozdań jest strasznie mała, to jeszcze ten wynik. Gdy spadłem poniżej 1k, zszedłem na NL25, od razu poleciałem wtedy ponad 10BI. Nie mam pojęcia co się stało. Od tego ogromnego spadku minęło już trochę czasu, nie grałem od tego momentu. Teraz wróciłem, gram na NL25 i zaczyna to wyglądać spoko.
Biorę oczywiście odpowiedzialność za tą całą sytuację.
Wyjścia są 2.
1. Kontynuuje stacking na NL25, w przypadku gdy roll wzrośnie do 1k wchodzę na NL50 i staram się wszystko odbudować. W przypadku gdy wyjdę na +, oddaje wam 60% rakebacku, 10% więcej niż było w umowie (powiedzmy, że będzie to rekompensata za słabe wyniki i brak updatetów). Po każdym dniu w którym gram wrzucam wyniki do railingu.
2. Kończymy stacking w tym momencie i zwracam wam to co pozostało.
Od siebie dodam, że do 6 stycznia mam sporo czasu i mam zamiar go poświęcić na grę. Będą oczywiście wyjątki, jak święta czy sylwester.
Mindsetowo czuję się dużo lepiej niż półtora tygodnia temu, gdy nastąpił ten spadek.
Imo graj tylko jesli wejscie na nl50 przy 1k to zejscie na 25 przy ~900.
Kolejna kwestia to przydaloby sie gdybys cos sie odzywal, jak nie oficjalnie to chociaz na skypie do kogos z nas ze grasz/nie grasz itp.
Napisane przez mgrudzie
Imo graj tylko jesli wejscie na nl50 przy 1k to zejscie na 25 przy ~900.Kolejna kwestia to przydaloby sie gdybys cos sie odzywal, jak nie oficjalnie to chociaz na skypie do kogos z nas ze grasz/nie grasz itp.
+1
+300h
+$44,15
Roll
$1128,21
Z poprzedniego miesiąca będzie $65,5 z rakebacku.
Da to łącznie:
1193,71
+1154h
-241,57
roll 886,84 + rb
hm pokazuje 902,34, ale zgubił mi jedno kluczowe rozdanie.
Rakeback jeszcze nie doszedł.
Były to łączone sesje NL25 i NL50 z dziś i wczoraj.
W tym momencie znów będę grał tylko 25.
Chciałbym też dodać, że moja rezygnacja ze stanowiska moderatora nie wpływa w żaden sposób na stacking
Oby jutro był lepszy dzień.
Pozdro
Od ostatniego update'u zagrałem 2 sesje.
Pierwsza 514h
-89,66
& dzisiejsza
982h
+39,49