roll total (s+ftp+ipok) - 13132 next updejt po niedzieli gl
lol epic story odpalilem sesje turbo+satki - o itm a w ostatnim turku (nocna ruleta 3*t) 2gi
gl
roll:15593,45
dalo by rade poreilowac? w sensie a przerwie dalbys rade sie odblokowac?
i GL oczywiscie. :sdrink
pejas sry nie zagladalem tu , pisz next tajm na skajpa (ratajpoker)
qrwa dipki w sm i swu moglo byc grubo
, ipok + ftp w dol troche
roll: 17035,50 ilosc gier: ok 1,8k
Panowie chce jechac do Rozvadowa (na 80%) i nie wiem ile czasu mi zajmie ta wycieczka ale pewnie kilka dni bez gry i mam propozycje zeby nie mrozic gotowki tylko dobic do 2k gier i rozliczyc + automatycznie przedluzam dla chetnych na kolejne 1,5k (rozsylam profit)
Jezeli przynajmiej 2 osoby beda na nie to nie ma tematu dogrywam do 2,5k i wtedy rozliczenie tylko moze to troche dluzej potrwac
gl
Dla mnie spoko, może być nowe 1.5k gier. Jak się da to zwieksz mi udziały do 7.5%, nadwyzke odeslij (jesli bedzie po tych dodatkowych 200 grach).
Napisane przez mirash84
Dla mnie spoko, może być nowe 1.5k gier. Jak się da to zwieksz mi udziały do 7.5%, nadwyzke odeslij (jesli bedzie po tych dodatkowych 200 grach).
Fakt, odeślij profit jak dojdzie do 2k gier. Jak da radę to też mi zwiększ udziały, do 15% (mam 12.5%) i odeślij nadwyżkę (czyli żeby Ci zostało 1125$).
dograj do 2k odeslij profit i jedziemy dalej!
bylbym w stanie powiekszy udzialy jak cos bedzie zarezerwuj jak bedzie cos wolne .
tez chętnie zostanę na kolejne 1,5k gier z takim samym udzialem
I oby tak dalej! :fdrink
Zostaję . Profit poproszę na d***** co powinieneś mieć w historii jakby co.
pozdro
Albo w sumie ja poprosze o zwrot po dobiciu do 2k gier przed Twoim wyjazdem. Chetnych na zwiekszenie udziałów juz masz, wiec nie powinno byc problemu.
Ja również zostaję na kolejny stacking. Udziały takie same, proszę o odesłanie profitu po 2k grach
ja bym wolal dobic do 2,5k i potem poleciec z nastepnymi 1,5k. bardziej ev+ dla inwestora jest granie na solidnym plusie i chwilowe zamrozenie srodkow az tak mi nie przeszkadza.
jesli byl by next long, to ja bym byl chetny jak beda jakies wolne % pozdrawiam gl