Feedback z zagranych sesji w momencie startu stakingu.
Witam,
Pierwsza sesja początkowo bardzo fajnie, ale później troche coolerów, duża pula na deepku i troche zjechalismy, ale tak czy inaczej na plus. Wykresik zostawiam poniżej i walczę dalej. Staram się wrzucać dla was wszystko na bieżąco.
Hands: 12122
Profit: 136,33
Rackeback: 40$
Spoiler

Witam,
Weekend niestety nie poszedł najlepiej. Próbowałem to wyciągnąć, ale run był niezwykle koszmarny, tez z tego powodu prawie odpuściłem sobie całą niedziele.
Wrzucam poniżej wyniki i teraz pozostaje pytanie, czy uzupełniamy rolla ponownie do 1k czy na ten moment mogę np. ograniczyć gierkę do 2 stolików, żeby to odrobić jak najszybciej. Jak pisałem z uwagi, że to mój pierwszy staking pytam was o zdanie. Jak widać po pierwszej sesji, wszystko generalnie jest do odrobienia na przestrzeni 10k rąk. Także czekam na info od was. ![]()
Podsumowanie:
Hands: 24 125
Profit: - 466,99
Rackeback: 95$

Naisałem, że odpuściłem prawie całą niedziele, nie napisałem, że nie grałem w ogóle, choć z uwagi na rana ograniczyłem. Każdy wybiera najlepsze opcje w danym momencie dla siebie.
jak się nie czujesz pewnie to możesz zmniejszyc ilość stołow do 2, albo pograc kilka k nl25, aby podbudować rolla
Pewności nie brakuje, po prostu gorszy runout, ale chciałem znać waszą opinię. Tak zatem zrobimy
,, Jeżeli chodzi o railing będę robił go praktycznie co zagraną sesję."
Twój wpis, mam rozumieć że nie zagrałeś sesji od niedzieli? Czy po prostu nie dotrzymujesz słowa?
Napisane przez Bejkker
,, Jeżeli chodzi o railing będę robił go praktycznie co zagraną sesję."Twój wpis, mam rozumieć że nie zagrałeś sesji od niedzieli? Czy po prostu nie dotrzymujesz słowa?
Może robi wyjątkowo dłuuuugie sesje.