.
Mały update, zagrałem 190sng z wynikiem -120$. Trzeba czekać cierpliwie aż odda. Wczoraj miałem małe problemy z softem o których długo by pisać, w każdym bądź razie dostaliśmy zwrot 20$ od starsów za 8 turniejów które mi się nie wyświtliły... Trochę to pochrzaniło wyniki w HM2, ale to nic takiego skoro liczy się wynik z cashiera.
Druga sprawa dotyczy trafficu na tych grach. W tygodniu po godzinie 18 odpala się tylko 10-12sng/godzine, co powoduje że przez większość czasu gram tylko po kilka stołów. Dopiero po dwóch godzinach ciągłego rejestrowania dobijam do 12 stołów. Tak więc jest słabo...
I tutaj pytanie, jeżeli wszyscy inwestorzy się zgodzą to wolałbym również grać turki 45os za 3.5$ przynajmniej na początku sesji, tak żeby ciągle kręcić się w oklicach 10sng odpalonych w tym samym czasie. Czekam na wasze odpowiedzi.
Ja jestem za gra 2.5$ samych jak chcesz dla mnie mozesz dorzucac te za 1.5 $ jak wyjdziesz na plus (ogolny) bedziemy mysleli o 3,5$.
Pozdro
Ostatni tydzień prawie nic nie grałem, z powodów rodzinnych... co trochę komplikuje zakończenie stakingu. Od poniedziałku ponownie będę mógł skupić się na pokerze, także skończę w czwartek/piątek. Sorry za obsówkę.
Bez stresu mordo daj sobie przerwy ile potrzebujesz (w granicach zdrowego rozsadku lepiej zakonczyc niz grac z problemami na bani).
Myśle że na tym etapie powinniśmy zakończyć ten stacking. Tendencja jest spadkowa + wspomniane problemy rodzinne - wszystko to na pewno sie odbija na mindsecie więc nie wróże aby ostatnie gry polepszyły sprawę. Proszę dodaj ugrane Starscoinsy do strat i roześlij $$.
Pozdro!
Problemy rodzinne się już rozwiązały, było to spowodowane operacją mojego Taty, na szczęście wszystko poszło dobrze. Jeżeli chcecie zakończyć teraz to OK.
Ochłonę parę dni i wystawie kolejny podobny staking (2.5$ 180man i 3.5$ 45man). Jeżeli będziecie chętni to macie pierwszeństwo w udziałach.
.html bez dwóch ostanich dni, bo się nie mieści na ekranie.
4k star coinsow= 40$
razem 222$