Siemka,
czy mógłby się jakiś gracz sng wypowiedzieć co do tej tabelki PoF?

Nie jest mojego autorstwa, jednak wiem, że jest zrobiona już od kiedy weszło ante do gry na samym początku.
Siemka,
czy mógłby się jakiś gracz sng wypowiedzieć co do tej tabelki PoF?

Nie jest mojego autorstwa, jednak wiem, że jest zrobiona już od kiedy weszło ante do gry na samym początku.
Podobno była ona dosyć skrupulatnie i przez długi czas przygotowywana, zresztą in game przy jakimś tam multitablingu te decyzje muszą być podejmowane dość szybko.
Przykładowo bez tej tabelki chwile bym myślał zanim bym rzucił AI na 8bb CO z Q6s (głównie chodzi mi o bottom range tutaj)
Wrzuciłbyś tę tabelkę jeszcze raz, albo przesłał mi ją na maila? Bo ten link, którego wstawiłeś się nie otwiera.
Napisane przez Jose696969
Wrzuciłbyś tę tabelkę jeszcze raz, albo przesłał mi ją na maila? Bo ten link, którego wstawiłeś się nie otwiera.
No właśnie trochę luźna jest ta tabelka jak ją przeanalizowałem dokładniej. Zwłaszcza, jak gra się takie np. 180, to w pewnym momencie 14 BB to kupa kasy jest, więcej niż średnia, więc push z takimi zakresami jest dziwny.
Nie można tej tabelki stosować jako takiej przewodniej książki, bo ona tutaj pokazuje zagrania, które HRC by pokazywał jako profitowe (nawet jak wychodzimy na nich b/e), więc nie można tego tak dosłownie traktować.
Aa i ktoś wysłał do mnie dziwną wiadomość, czy ta tabelka jest robiona pod ICM czy pod cEV :thinking::thinking::thinking:
pod cEV bo ICM w kazdym turnieju jest inny.
zalezy od
- różnicach i ilościach payoutów
- graczach left do kasy / bubble / ITM
Napisane przez ixinumber1
pod cEV bo ICM w kazdym turnieju jest inny.
zalezy od
- różnicach i ilościach payoutów
- graczach left do kasy / bubble / ITM
No ja wiem o tym ![]()
Zdziwiło mnie to pytanie po prostu
Chłopaki, dodałem ten post w 2015 roku, przez 5 lat się wiele zmieniło. Jak sobie wygooglujecie to coś zawsze się znajdzie!