Napisałem na tego maila dla pokerstrategy prośbę o możliwość zakupu tokena. Gdzie będzie można go zakupić? Odpisali mi coś po czesku czy słowacku (wtf?) i nawet z translatorem nie bardzo wiem o co im chodzi
Jeżeli dobrze pamiętam to odblokują Ci taka możliwość na Twoim koncie...po zalogowaniu się na skrilla będziesz miał opcję zakupu . Niestety nie pamiętam już w którym miejscu dokładnie się to pojawi, ale możesz poszperać po zakładkach na pewno znajdziesz
Cześć Edziorrr,
Poszukaj w Ustawienia->Ustawienia Konta->Token bezpieczeństwa
Support powinien odblokować tam taką opcję.
Pozdrawiam
Napisane przez zuczek92
Jaki jest koszt takiego tokena?
15 Euro. Dla posiadaczy statusu VIP na Skrill bezpłatnie.
Pozdrawiam
Cześć Edziorrr,
Daj znać, gdy wreszcie dojdzie. Będziemy więdzieć jak to teraz mniej więcej wygląda. To chyba się zmienia, bo słyszałem o osobach, które dostały po kilku dniach, a także o takich co i ponad miesiąc czekały.
Pozdrawiam
Napisane przez wukaesiak
maila o wyslaniu dostalem w piatek, przyszedl wczoraj
![]()
No to nie wiadomo, czy Edziorrrowy gdzieś nie zaginął w akcji
![]()
czy jakiś moderator jest w stanie mi odpowiedzieć czy token ma jakąś datę ważności, czy mogę go używać aż nie wyciągnę kopyt czy może pięćdziesiąt trzy użycia są a potem token do śmieci?
dziękuje
Hej erefkey,
Token nie ma ważności, ale jest w nim bateria, która powinna wystarczyć na 5-7 lat. Kiedy bateria sie wyczerpie lub token się zepsuje, zgubi itd., trzeba skontaktować się z supportem i zamówić nowy.
Pozdrawiam
adres pokerstrategy@moneybookers.com jest ciągle aktualny? bo wysłałem maila w środę i jeszcze nie otrzymałem wiadomości, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie.
Napisane przez xertex44
adres pokerstrategy@moneybookers.com jest ciągle aktualny? bo wysłałem maila w środę i jeszcze nie otrzymałem wiadomości, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie.
Co prawda po zmianie nazwy adres do supportu to teraz pokerstrategy@skrill.com ale tamten pewnie też powinien działać.
W każdym razie support Skrilla ostatnio nie działa zbyt sprawnie.
Jeśli sprawa jest naprawda pilna, lepiej próbować kontaktować się telefonicznie:
Pozdrawiam
Hej. Ja mam takie pytanie. W jakim języku należy pisać na ten adres pokerstrategy@skrill.com ? I w jakim języku jest możliwy kontakt telefoniczny ?
Mam token, ale coś się schrzaniło i kody, które generuje nie działają, a jest dla mnie dość pilne, aby móc dostać się na moje konto Skrilla. A może ktoś z Was wie o jakiejś możliwości dezaktywowania tokena na jakiś czas ?
Pisałem już do nich maila, wypełniając jakiś formularz pomocy, ale do tej pory nie było odpowiedzi.
Edit:
Token sam zaczął mi działać, także ten problem już wygląda na to, że rozwiązany.