Skip to forum
Notifications
Clear all

Token

38 Posts
15 Users
0 Reactions
6,030 Views
Edziorrr

Napisałem na tego maila dla pokerstrategy prośbę o możliwość zakupu tokena. Gdzie będzie można go zakupić? Odpisali mi coś po czesku czy słowacku (wtf?) i nawet z translatorem nie bardzo wiem o co im chodzi ;)

Reply
37 replies
czowel

Jeżeli dobrze pamiętam to odblokują Ci taka możliwość na Twoim koncie...po zalogowaniu się na skrilla będziesz miał opcję zakupu . Niestety nie pamiętam już w którym miejscu dokładnie się to pojawi, ale możesz poszperać po zakładkach na pewno znajdziesz :)

Reply
Head Admin
spinek

Cześć Edziorrr,

Poszukaj w Ustawienia->Ustawienia Konta->Token bezpieczeństwa

Support powinien odblokować tam taką opcję.

Pozdrawiam

Reply
Edziorrr

Ok, jest. Dzięki.

Reply
zuczek92

Jaki jest koszt takiego tokena?

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez zuczek92

Jaki jest koszt takiego tokena?

15 Euro. Dla posiadaczy statusu VIP na Skrill bezpłatnie.

Pozdrawiam

Reply
Edziorrr

No i jak wbijesz vipa to zwrócą Ci hajs.

Reply
erefkey

ten token ma jakąś datę ważności ?

Reply
deltoos

Nie ma.

Reply
Edziorrr

Orientuje się ktoś ile to cudo idzie? Czekam już ponad 3 tygodnie i nic...

Reply
Head Admin
spinek

Cześć Edziorrr,

Daj znać, gdy wreszcie dojdzie. Będziemy więdzieć jak to teraz mniej więcej wygląda. To chyba się zmienia, bo słyszałem o osobach, które dostały po kilku dniach, a także o takich co i ponad miesiąc czekały.

Pozdrawiam

Reply
wukaesiak

maila o wyslaniu dostalem w piatek, przyszedl wczoraj :coolface:

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez wukaesiak

maila o wyslaniu dostalem w piatek, przyszedl wczoraj :coolface:

No to nie wiadomo, czy Edziorrrowy gdzieś nie zaginął w akcji :(

Reply
erefkey

czy jakiś moderator jest w stanie mi odpowiedzieć czy token ma jakąś datę ważności, czy mogę go używać aż nie wyciągnę kopyt czy może pięćdziesiąt trzy użycia są a potem token do śmieci?

dziękuje

Reply
Head Admin
spinek

Hej erefkey,

Token nie ma ważności, ale jest w nim bateria, która powinna wystarczyć na 5-7 lat. Kiedy bateria sie wyczerpie lub token się zepsuje, zgubi itd., trzeba skontaktować się z supportem i zamówić nowy.

Pozdrawiam

Reply
Edziorrr

Dostałem wczoraj, trochę sobie poczekałem ;)

Reply
Head Admin
spinek

Jak to mówią: lepiej późno niż wcale :D

Reply
xertex44

adres pokerstrategy@moneybookers.com jest ciągle aktualny? bo wysłałem maila w środę i jeszcze nie otrzymałem wiadomości, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie.

Reply
Head Admin
spinek

Napisane przez xertex44

adres pokerstrategy@moneybookers.com jest ciągle aktualny? bo wysłałem maila w środę i jeszcze nie otrzymałem wiadomości, a nie ukrywam, że zależy mi na czasie.

Co prawda po zmianie nazwy adres do supportu to teraz pokerstrategy@skrill.com ale tamten pewnie też powinien działać.

W każdym razie support Skrilla ostatnio nie działa zbyt sprawnie.

Jeśli sprawa jest naprawda pilna, lepiej próbować kontaktować się telefonicznie:

-> Skrill - Kontakt

Pozdrawiam

Reply

Hej. Ja mam takie pytanie. W jakim języku należy pisać na ten adres pokerstrategy@skrill.com ? I w jakim języku jest możliwy kontakt telefoniczny ?

Mam token, ale coś się schrzaniło i kody, które generuje nie działają, a jest dla mnie dość pilne, aby móc dostać się na moje konto Skrilla. A może ktoś z Was wie o jakiejś możliwości dezaktywowania tokena na jakiś czas ?

Pisałem już do nich maila, wypełniając jakiś formularz pomocy, ale do tej pory nie było odpowiedzi.

Edit:
Token sam zaczął mi działać, także ten problem już wygląda na to, że rozwiązany.

Reply