.
Po pierwsze aby móc wypłacić pieniądze przez skrill musisz najpierw to samą drogą zrobić choćby minimalny depozyt np 10$.
1. Zlecasz w cashier wypłątę środków na skrill , jeśli Twoje dane na PS jak i na Skrill są zweryfikowane potrwa najczęściej kilka minut.
2. Od 10 lat wypłacam w ten sposób - PS-Skrill-bankomat i żyję:f_drink:
3. W zależności od statusu kilka % ale nie będę strzelał , można sprawidzić.
4. $
3.

4.
W takiej jaką mamy na pokerroomie.
W przypadku PokerStars .eu - nie ma znaczenia.
Ale jeżeli zamierzamy grać także w domenie .es, postawiłbym na €.
Jeżeli PartyPoker - to $.
Najpraktyczniej zrobić na Skrillu VIP Silver i mieć dwa konta: $ i €
Napisane przez esKaa
Co do statusu na Skrillu, też nie wiem gdzie widnieje taka informacja.
U mnie, po zalogowaniu na stronie Skrill mam informację w dolnej części ekranu o aktualnym statusie VIP.

Generalnie i czysto teoretycznie... właściwie to kolega pyta ![]()
PokerStars się wycwanił od jakiegoś czasu i nie można sobie wpłacić 15k€ i wypłacić po 48h, bo trzeba zrobić obrót. Natomiast na PP takiego czegoś nie ma można wpłacić i wypłacić.
Wpłacając a następnie wypłacając 15k€ powinienem mieć silvera tylko czy jest gdzieś wzmianka o tym, że takie działanie jest nie tyle nieetyczne co po prostu nielegalne?
Napisane przez xDUSZEK
Generalnie i czysto teoretycznie... właściwie to kolega pyta
PokerStars się wycwanił od jakiegoś czasu i nie można sobie wpłacić 15k€ i wypłacić po 48h, bo trzeba zrobić obrót. Natomiast na PP takiego czegoś nie ma można wpłacić i wypłacić.Wpłacając a następnie wypłacając 15k€ powinienem mieć silvera tylko czy jest gdzieś wzmianka o tym, że takie działanie jest nie tyle nieetyczne co po prostu nielegalne?
Nie tyle nieetyczne czy nielegalne, co prawdopodobnie nie zgodne z regulaminem. Większość roomów ma w regulaminie zapis, że gracz wpłaca pieniądze z przeznaczeniem na grę.
PokerStars podchodzi do tego w pełni profesjonalnie i czytelnie. W cashierze jest informacja ile pieniędzy mogę w danym momencie wypłacić. Nie wiem jaki jest algorytm wg którego to liczy - bo nieraz wpłacam i od razu cała kwota jest możliwa do wypłaty (oczywiście po 48 h) a nieraz stopniowo rośnie. Ale pewnie gdyby pomęczyć ich support, to taką informację by się otrzymało.
Inne roomy podchodzą do tego wg swojego uznania.
Kilka lat temu wpłacałem i wypłacałem w kółko na Everest - bo dawali fajne tickety. Miesiącami nie reagowali, a pewnego razu zablokowali mi wypłatę i napisali w oględnych słowach, żebym sobie jaj nie robił. Ale bez dalszych konsekwencji - po prostu za każdym razem musiałem trochę pograć.
Nie wiem jak Party do czegoś takiego by podeszło. Może jednorazowo przymknęli by oko, a może nie.
Napisane przez esKaa
U mnie, po zalogowaniu na stronie Skrill mam informację w dolnej części ekranu o aktualnym statusie VIP.
Dzięki Elzo!
A wiesz może czy status VIP Brozne ściągnie mi opłatę 10Euro za zamówienie karty Skrillowskiej, czy nie ma to żadnego znaczenia. Bo nie wiem czy czekać na status czy od razu zamówić kartę?

Wygląda, że warto poczekać na przyznanie statusu przed wnioskowaniem o kartę.
.
Wpłacaj na pokerroom/buk i tego samego dnia wypłacaj , oczywiście coś będziesz musiał pierw zagrać każda firma ma swoje ustalenia .
Napisane przez xDUSZEK
Generalnie i czysto teoretycznie... właściwie to kolega pyta
PokerStars się wycwanił od jakiegoś czasu i nie można sobie wpłacić 15k€ i wypłacić po 48h, bo trzeba zrobić obrót. Natomiast na PP takiego czegoś nie ma można wpłacić i wypłacić.Wpłacając a następnie wypłacając 15k€ powinienem mieć silvera tylko czy jest gdzieś wzmianka o tym, że takie działanie jest nie tyle nieetyczne co po prostu nielegalne?
Powiedz koledze, że jak ma wolne środki i odrobinę chęci, to może na Party robić to partiami.
Wpłata 2-3k -> hajs 7-10dni na koncie (w tym czasie poświęcamy po 20 minut w dwóch dowolnych dniach, żeby wyrobić dosłownie parę dolków rejku) -> wypłata, kilka dni przerwy i nowy cykl.
Ja się tam nie znam, ale kolega kolegi stosuje taki sposób.
Raz zapomniał zarejkować, bo zabalował na wakacjach, to przysłali maila w grzecznym tonie, ze nie można dokonać wypłaty, i zapraszają do gierki, a tak to do tej pory nie miał żadnych problemów.
Cześć. Mam pytanie bo na skrillu mam konto w Dolarach (USD) a kartę mam zamówić w PLN czy USD?