Dzisiaj otwarci MISTRZOSTW!! Polacy do boju. Kibicujmy naszym!!! Kto za?xD :fdrink
Ja osobiście nie przepadam za siatkówką ale reprezentację bym sobie oglądnął z chęcią bo to jedyny sport poza pokerem gdzie odnosimy sukcesy. Szkoda, że nie ma transmisji na otwartych kanałach Polsatu. Moim zdaniem przesadzili z tym no bo bez przesady, żeby nie dawali Polaków. Polacy do boju :fdrink.
Napisane przez Vilgefortzz
Ja osobiście nie przepadam za siatkówką ale reprezentację bym sobie oglądnął z chęcią bo to jedyny sport poza pokerem gdzie odnosimy sukcesy. Szkoda, że nie ma transmisji na otwartych kanałach Polsatu. Moim zdaniem przesadzili z tym no bo bez przesady, żeby nie dawali Polaków. Polacy do boju :fdrink.
♠_confused:
Panowie, poratujecie jakimś dobrym linkiem (najlepiej sopcast) gdzie można obejrzeć meczyki bez większych lagów?
Co tu tak cicho? Nikt mistrzostw nie ogląda?
Ja już trochę zostawiłem pieniędzy po knajpach. Właściciele powinni dziękować za zakodowanie transmisji, bo ruch jak nigdy. Widuję nawet starsze małżeństwa i różnych ludzi, których normalnie po knajpach nie widać
Było parę meczów trudnych, ale jakoś się udało dojść do finałowej szóstki
Z Rosją i Brazylią łatwo nie będzie
Zrobili to - wygrali!
Wiem, że zwycięzców się nie ocenia, ale dajcie na litość Boską żyć kibicom!
Emocje jakby walczył w HU z Philem Ivey o bransoletkę WSOP, masakra.
Teraz tylko Rosja i walczymy o medale!
Napisane przez Zorodan
Zrobili to - wygrali!Wiem, że zwycięzców się nie ocenia, ale dajcie na litość Boską żyć kibicom!
Emocje jakby walczył w HU z Philem Ivey o bransoletkę WSOP, masakra.
Teraz tylko Rosja i walczymy o medale!
+1
Na zawał idzie zejść przy meczach Polaków ♠_biggrin:
Ale najważniejsze, że Brazylia ograna ![]()
Brawa dla chłopaków :sdrink :sdrink :fuckyeah
Właśnie za to kocham oglądać siatkówkę. Emocje od pierwszej do ostatniej piłki
Mam nadzieję, że Brazylia się nie podniesie już dzisiaj bo to już nudne, żeby tylko oni wygrywali MŚ
Czwarty pięciosetowy mecz z rzędu, ciekawe jak wytrzymają to kondycyjnie.
Na szczęście jest awans do półfinału i walka o medale MŚ.
Byli Ruscy, więc teraz czas na Niemców, do boju!
Brazylia pierwszym finalistą, teraz czas na Polaków.
Przekazanie pałeczki w postaci dominacji w siatkówce z Brazylii na Polskę na naszym terenie, to byłoby coś!
Pierw jednak Niemcy, powodzenia!
Jochen Schöps i György Grozer będą zapewne rozłożeni na czynniki pierwsze przez naszych, bo znają ich z polskich parkietów. Innej opcji niż zwycięstwo nie widzę
Napiszę krótko - osrałem się w trakcie dzisiejszego meczu.
Na szczęście jest finał!!!
Idę dziabnąć browara na uspokojenie.
PS. Wlazły - człowiek bez którego nie byłoby tego sukcesu.