Skip to forum
Notifications
Clear all

Feedback - decopl

5 Posts
5 Users
0 Reactions
6,596 Views
decozip

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
4 replies
MarseliusMS

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Stakowałem tego gracza czterokrotnie. Co prawda stakingi wyszły na zero, ale z tego co pamiętam gracz podchodził profesjonalnie do gry: ciągły kontakt na skypie (jako, że byłem jedynym inwestorem chyba), rozliczenia w czasie. Ogólnie nie pamiętam, żeby sprawiał jakiekolwiek problemy, więc mogę decozipa spokojnie polecić. Powodzenia!

Reply
sojowyjarz

Szybki i wesoły stacking https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=413801 sprawnie rozliczony :f_thumbsup:

Pozdrawiam :f_drink:

Reply
prine123

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Jak wyzej. Przede wszystkim uczciwy gracz:)

Reply
Strider444

.

Reply