Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - Dejwu

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
310 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do feedbacku

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
moj guru i mentor MTT , uczciwy w 200% , polecam

Odpowiedz
Cytat
Kargi1988

znam dejwa prawie 2 lata za czasów ftp gier 90man sng i mtt oraz mialem przyjemnosc go spotkac na hesopie. wart polecenia jesli chodzi o profit i uczciwosc

Odpowiedz
Cytat