Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej, Dulka znam praktycznie od dziecka, gdyz nasi rodzice sa ze soba zaprzyjaznieni i musze powiedziec, ze to bardzo uczciwy i wesoly czlowiek, ktoremu z pewnoscia mozna powierzyc swoje oszczednosci. Co do samej jego gry to mysle ze wiele mowic nie trzeba, wykresy same za siebie przemawiaja, a ja tylko moge od siebie dorzucic, ze to bardzo solidny regulars, ktoremu jednak nie mozna na pewno zarzucic grania schematami, jest to bardzo kreatywny i elastyczny zawodnik, z ktorym z pewnoscia nikt nie chcialby sie znalezc przy stole. Stakowalem go juz na pojedyncze turnieje lub cale paczki i do tej pory bodaj tylko 2 stakingi nie zakonczyly sie profitem, a bylo ich juz ok. 10. Tak wiec POLECAM, RogerMorales