Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Feedback - gadouk

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
533 Wyświetlenia
gadouk

Hi.

Feedback : gadouk :

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

3 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nikt nie zechce cie stackować i uczyć gry jednocześnie. Złe podejście masz, z tego co napisałeś to grasz słabo i potrzebujesz trenera za free. Przynajmniej ja to tak rozumiem.
A i historia mega tiltów tu nie pomaga.....

gadouk

dzieki za wypowiedz

konstruktywna krytyka takze pomaga

co do podejscia - to nie napisalem ze gram slabo, wykres az tak zle nie wyglada, tylko nieraz dobre rady zawsze w cenie

co do wykresu z tiltowej omahy - chyba warto bys szczerym z przyszlym inwestorem niz pozniej w praniu wyszloby cos takiego

Napisane przez gadouk

dzieki za wypowiedz

konstruktywna krytyka takze pomaga

co do podejscia - to nie napisalem ze gram slabo, wykres az tak zle nie wyglada, tylko nieraz dobre rady zawsze w cenie

co do wykresu z tiltowej omahy - chyba warto bys szczerym z przyszlym inwestorem niz pozniej w praniu wyszloby cos takiego

Prawda

Ale przy "normalnej" ofercie może znaleźliby się chętni. Bo masz racje, wykresy wyglądają ok, mała próbka ale ok