Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zapraszam
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Sammyego znam juz od prawie 2 lat. Na skype nalezy do tej samej grupy learningowej gdzie udziela sie duzo. Zawsze wychodzil z ciekawymi analizami i chetnie uczestniczyl w dyskusjach. Wydaje sie godnym zaufania czlowiekiem ( jest z nami od 5lat ) i mysle ,ze inwestorzy beda usatysfakcjonowani ♠_thumbsup:
Sammy sam zaoferowal mi audyt po skonczonym stakingu , co jest rzadkim zjawiskiem
.
z gry wyszedl mi wynik -1100.98, czyli 15$ rozniczy na korzysc inwestora ;p. moglem oczywiscie przeoczyc jakis wiersz i stąd ta roznica. z rb wyszlo cos kolo 47k fpp, wiec kwota jaka poszla na pokrycie strat jest relatywna do ilosci pkt. wygląda na to ze staking przeprowadzony rzetelnie i profesjonalnie. Więcej takich stakerow i dzial staking zmieni sie na lepsze. Szkoda ze bez wyniku i pyte pod ev. Za caloksztalt jak najbardziej duzy plus. Polecam tego gracza:f_thumbsup: