Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Shookata

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
573 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam ;)

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
ssspeeder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

zajrzyjcie do je1ej oferty

Odpowiedz
Cytat
DominXTC

Jak na razie wisi hajsy i nic nie wskazuje na to, że miałoby się to zmienić. Szczegóły tutaj

Złodziej(ka). Po prostu.

Odpowiedz
Cytat