Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Anulowana

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
234 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
winkel1989

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wstepnie 10%

Odpowiedz
Cytat
yakubu85

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siema kolego! tez wstepnie 5% z sentymentu ze kiedys miałes u mnie udziały.. obczaj pm..

Odpowiedz
Cytat

Z racji watpliwej sprzedazy na dzis przesuwam na jutro istnieje mozliwosc tez zebym gral ( wymieniajac z oferty) turki na PP gdzie jest takze masa value. Zapraszam !

Odpowiedz
Cytat