Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Do tej pory głównie zajmowałem się grą cash (prawie 3 lata), obecnie pogrywam czasami nl100-200 (400 jak są naprawdę dobre stoły).
Ale nie o tym tutaj. Z 3 m-ce temu postanowiłem, że jednak zajmę się tym czym ostatecznie chciałem się zajmować - MTT. Wykresy (mógłbym dopisać do tego ok chyba 12k z czasów starego FTP ale wtedy meega fishem byłem i tylko dzięki szczęściu wygrałem, poniższe wykresy są z tego roku a dokładniej od ok czerwca):

Ewidentnie widzę, że doświadczenie w grze postflop wyniesione z cash daje mi dużą przewagę na deepach + ostatni run więc myślę, że będzie grubo :).
A teraz może konkrety, Schedule:
PokerStars i Daily Big:
Pn- nd
The Big $16,50 - out !
The Big $33
The Big $5,5
The Big $8,80
The Big $22
The Big $11
800 milion $109
Suma:
$80,3 x7= $562,1 + 109 = 671,1$
FTP i MTOPS (obejmują max multi entry, jako, że wszystkie turnieje będą odbywać się w tej formule):
Spoiler

Łącznie 35+52= 87 turasów
Edit: do turnieju nr 28 trzeba doliczyć po 1 addonie oraz 1 rebuy'u czyli dodatkowo - 44$ (chyba, bo nie wiem jak tam jest z tym rake, nawyżej zwrócę Wam te 2-3$)
Niewykorzystane rebuye itp. oczywiście wchodzą do profitu.
Podsumowanie i cegiełki:
671,1 + (729,6+44)= 1444,1$ czyli zaokrąglając - 100% = 1444 $
Pobieram tylko 10% od profitu, sam kupuję 30% udziałów, więc zostaje 70% do sprzedania.
Jeśli kogoś to interesuje, to tutaj mój blog (w którym niestety niewiele się dzieje): Uwodzę na zlecenie ... a bez zlecenia zresztą też ! Part 2. - Sng 180 + Mtt
Bym zapomniał: płatność na P* lub FTP - Donikk
P.S. Po sugestii Panpankracego postanowiłem odpuścić sobie Biga 16,5$, przy jednoczesnym zastrzeżeniu, że pewnie i tak czasem go zagram za swoje. Powyżej zaktualizowałem paczkę.
Inwestorzy:
Ja - 27,5%
Neogracz - 2,5% ![]()
prawiczek - 10% ![]()
Artur8902 - 5% ![]()
panpankracy - 5% ![]()
LarryWroclaw - 2,5% ![]()
Marcins922 - 5% ![]()
SuFF0 - 10% ![]()
Cichosza - 12,5% ![]()
Kady - 2,5% ![]()
jevgienij - 10% ![]()