Przejdź do forum
longterm 888 Ipoker...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

longterm 888 Ipoker + P* (59% left)

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,054 Wyświetlenia
golfiarzp

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback
Zapraszam Inwestorów na staking longtermowy na 888poker , Ipoker i Pokerstars

Wyniki:

Zasady:

1. Liczba MTT 500
2. Czas trwania 25 dni max
3. Roll 1.5K$ + 1.5K$ reload z makeupem (czyli ewentualne zyski ida na pokrycie strat sprzed reloadu, czyli nie odcinam sobie zysku dopóki nie pokryje 3k$)
4. Sprzedaję 70% udziałów
5. Gram na 888 poker, Ipoker , Pokerstars ( W pierwszej kolejności odpalam 888 i Ipoker a z Pokerstarsa turkami uzupełniam, głownie będą to micromilions . W przypadku porannych sesji Pokerstarsowych turków będzie wiecej.)
6. W razie braku profitu po 500k MTT, mogę rozegrać kolejne 500 MTT, jeśli taka będzie chęć inwestorów.
7. Gram turnieje do 11$/10E i rebuye do 6$/5E w formie 1R/1A oraz rebuye 3$/3E,
W przypadku wzrostu rolla ewentualne zwiększenie stawek konsultuje z inwestorami
8. Zobowiązuję się do systematycznych podsumowań.

Procentowy podział profitu (ja / inwestorzy)
profit do 1.5K - 40/60
profit 1.5-3K - 45/55
profit pow. 3K - 50/50
zwrot rakeu dla mnie , bądź ewentualne pokrycie strat

proszę o wpłaty na
888poker: hurwic
Pokerstars : golfiarzp
skrill: golferppp@gmail.com

minimalna cegła - 1%

Inwestorzy:
Ja - 30%
laleth - 2%
petesam -5%
matikowi - 1%
strider444 - 3%

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 2%

Odpowiedz
Cytat
petesam

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 5%

Odpowiedz
Cytat
matikowi

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

1% - przelewać od razu ?

Odpowiedz
Cytat
golfiarzp

Proszę nie przelewać od razu

Odpowiedz
Cytat
Strider444

3%

Odpowiedz
Cytat