Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback:
Feedback - HollyGrail
Społeczności pokerowej jestem znany pod nickiem ujec. Gram od około 5 lat, od dwóch for living. Zaczynałem od micro mtt. Przez ostatni rok grałem więcej cash niż mtt, w stosunku 80/20. Oznacza to, że grałem cash regularnie i średnio jedną sesję mtt na dwa tygodnie. W momencie przejścia w taki tryb byłem wygrywającym graczem mtt, w grze cash również byłem wygrywającym graczem (nl25 na *, nl50-100 ipoker).
Obecnie w wyniku minimalnego volume, częstych wypłat na duże niespodziewane wydatki roll stopniał i chciałbym go odbudować.
Jestem pewien, że jestem w stanie wykręcić dobry profit na stawkach, które grałem do tej pory. Mimo że grałem głównie cash, cały czas byłem na bieżąco.
Wyniki:
Jestem odblokowany na wszystkich trackerach(ujec - PS, ujec - FTP, Holly_Grail - 888). Poniżej wyniki ze starsów:

To moja pierwsza tego typu oferta, dlatego liczę na feedback odnośnie rolla startowego, cuta, schedule i oferty ogólnie. Jestem otwarty na propozycje.
1. Oferuję rozegranie 1000 gier mtt z avg BI ~13$.
2. Chciałbym grać na PokerStars, 888 i FTP.
3. Roll startowy - 4000$.
4. Cut przy danym proficie(ja/inwestor):
do 5k$ 35/65
do 10k$ 40/60
powyżej 10k$ 45/55
5. Cały staking planuję skończyć w 2 miesiące(prawdopodobnie szybciej) od rozegrania pierwszej sesji.
6. Zobowiązuję się prowadzić railing na który składać się będzie: podsumowanie każdej sesji, stan rolla i ewentualnie omówienie niektórych kluczowych rozdań.
7. Za punkty fpp będę kupował bilety do turniejów, które będę grał w ramach stakingu.
8. Nie będę grał żadnych swoich gier online (cash&mtt) poza stakem.
9. Będę grał nie więcej niż 10-12 turniejów jednocześnie. Lubię mieć wgląd na wszystkie stoły w tailu + chcę wycisnąć max value z każdego BI.
10. Poniżej wklejam listę turniejów PokeStars i 888, z których będę dobierał swoje sesje. Do tego może dojść dosłownie kilka turniejów na FTP. W zależności od planu dnia zamierzam grać również sesje poranne i nocne.
11. Wszelkie zmiany schedule wynikające ze spadku bądź wzrostu rolla będę uzgadniał z inwestorami na bieżąco.
12. Proszę nie wpłacać żadnych pieniędzy dopóki ofert się nie sprzeda. Będę chciał rozłożyć rolla na obydwa roomy.
13. Wszystkie zmiany uzgodnione z inwestorami będę dopisywał tutaj dla potwierdzenia.
Wiele osób ze społeczności PS zna mnie osobiście, nie jestem anonimowy(zwłaszcza na Śląsku), ale w razie potrzeby mogę udostępnić dokument tożsamości.
Cegły:
100% - 4000$
10% - 400$
5% - 200$
1% - 40$
Inwestorzy:
20% - dulek_jason paid 888
13% - jab0c0 paid PS
10% - morrri paid PS
10% - MikeWrclv paid 888
1% - spoza forum paid PS
1,5% - Alomox paid PS