Feedback
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=2749141#post2749141
Witam. W sumie nie planowałem stackingu ale jako, że mam kłopoty z wpłatą to postanowiłem napisać tutaj.
1. Czy ktoś wymieni się ze mną? Ja przeleję 11 dolców na Skrill wzamian za 11 $ na starsy.
2. Może ktoś jednak będzie chciał mnie stejknac na micro turbo mtt? Bo docelowo chcę do nich dojść w niedalekiej przyszłości. Jeśli nikt mnie nie wspomoże to będę grał sitki mtt poniżej dolara by zbudować rolla. Jestem ustatkowany w życiu co mam nadzieję, że wpłynie na rozważne decyzję i tilt mi raczej nie grozi. Gamblowac również nie będę. Oczywiście mógłbym wpłacić 100 dolców i grać ale postanowiłem, że nie tędy droga. Jeśli mam wrócić to muszę udowodnić, że jestem wygrywającym graczem. Nie tylko mi ale i żonie, ktora byłaby zła gdybym wpłacił 400 zł na pokera. Dlatego chcę zacząć od zera. Zajmie to dłużej ale mamy przed sobą całe życie😎
Jeśli byliby chętni to razem skonsultujemy co będę grał i kiedy a profit dla mnie to byłoby 5% .
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.