Feedback : https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=242297
Witam. Sytuacja wygląda tak :
Jestem chory, do końca tygodnia siedzę w domu, mogę trochę rąk pograć.
Przyszły tydzień : Od Poniedziałku do Piątku mam kurs spawania Magiem 7:00 - 14:00, od 17:00 mogę grać spokojnie
te 3-5 godzin.
Czyli tak plus minus 50k rąk jestem w stanie zrobić do 05.12.2016r.
Gram 1-2 stoliki zooma nl10 i dorzucam 2-3 stoliki nl 10 regularne ( głównie wieczorami i nocami ).
Poniżej wykres z NL10 od września, mało było grane, bo musiałem zarobić na wynajem mieszkania, stąd też oferta stakingowa. Ważne,że porzuciłem dotychczasowe życie grindera i wziąłem się za grę kilku stolików, fajna sprawa, lepsza zabawa, wszystko dzięki kilku kanałom na youtubie min. xflixx'a, a nie granie jak maszyna
Tutaj wykres całe NL10 jakie posiadam.
Co prawda bez większej rewelacji, ale na plus. Różnica w grze jest, grając więcej stołów traciłem dużo na non-sd winnings.
Zasady :
1.Dzielilibyśmy zyski 50/50 wszystkie profity, bonusy itp.
2. Volume 50k rąk NL10 P*.
3. Railing - dostosuję się.
4. W każdej chwili na prośbę osób inwestujących mogę przerwać i odesłać środki.
5. Chętnie udostępnię pulpit podczas gry, ogólnie wszelka pomoc mile widziana.
Potrzebuję 200$, grając 4 stoliki nie trzeba mi więcej, przy 150$ odrabiam na NL5 ZOOM. Nawet przy fajnych profitach nie wchodzę na NL25, musiałbym wcześniej jakiś trening zaliczyć.
Cegiełki.
100% - 200$
50% - 100$
W razie pytań mogę udostępnić skype, ew, numer telefonu, ale to nie publicznie. Pozdrawiam i dziękuję. Walić śmiało.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.