Skip to forum
REDBET Hunter Olomu...

Notifications
Clear all

REDBET Hunter Olomuc

6 Posts
4 Users
1 Reactions
1,539 Views
V3ns3r3k

Witam,
Przedstawiam moją drugą ofertę na Redbet.
Na co dzień gram na 888 pod nickiem: V3ns3r. Wykres poniżej. Wszędzie odblokowany. Chciałbym sprzedać 50% paczki.Wszystkie turki których nie zagram, w związku z ewentualnym deepem w innym turku będą oczywiście wliczane do profitu. Byłem 3 razy w rozvadovie - 4 ft w side eventach :)

Feedback: Wątek

Hendon Mob: MOB

WYKRES

WYKRES

TURNIEJE

TURNIEJE

5%= 61$
10%=122$

CUT:
0 - 2000$ 10%
2001 - 5000$ 15%
5001$+ 20%

wpłaty na Neteller - krzysiek21bn@op.pl

Udziały:
Ja- 55%
Paymyoverbet - 10% paid
MPSuper - 5% paid
Prywatny inwestor - 20% paid
Zubi222 - 5% paid
Rataj - 5% paid

Railing w osobnym watku.

Zapraszam i pozdrawiam

Reply
5 replies
marko5891

5% dla MPS poproszę i liczę na "deszcz grubych nominałów". :D
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
Strider444

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
5%

Reply
V3ns3r3k

Strider nie otrzymalem wplaty na Netka wiec wycofuje Twoje 5%.
Dzis zaczynamy.

Reply
V3ns3r3k

Siema.
Wrocilem do domu i rozliczylem staking. Mysle, ze wyszlo bardzo fajnie. Indywidualnie z każdym z was dogadam się gdzie odsyłać. Dzięki za kolejny stacking i zapraszam do watku feedback :)

ROZLICZENIE

Reply
leeloo80

// spam - arkhos

Reply